| Claudia_3811 a întrebat:

Daca port ham pentru coloana mi se corecteaza scolioza? Unde as putea sa ma duc sa fac gimnastica medicala in arad? Raspundeti-mi macar la prima intrebare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

In perioada de crestere se poate corecta. Ulterior fiind mai dificil, dar e posibil.

| friedaka a răspuns:

Pe strada Octavian Goga, are cabinet Dr. Patru Reghina, medic fizioterapeut si acolo se face si gimnastica medicala. La Polivalenta, la bazin, este un instructor de inot, Sorin Arcereanu, care facesi gimnastica medicala in apa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat este de avansata scolioza cifoza sau forma de deviere a coloanei pe care o ai, in principiu pana la 20 de ani da, daca o poti ajuta chirurgical ar fi si mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, in Arad e un medic celebru, f cautat pentru orice problema legata de oase, chiar din Ungaria vin la el persoane disperate, voi cauta nr telefon si-ti dau un mess.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In plus, ai o varsta la care nu-i batut in cuie totul, tu cresti inca, fii optimista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti ajunge gimnastica medicala, corsetul pemtine coloana dreapta pentru mai mult timp deci efectele sunt vizibile.