Buna.Daca ai lentilele de plastic nu se vor sparge.Nu-i ca si cum te va pune profu sa spargi o caramida cu capul.De la efort usor adica gimnastica, alergat, cateva sarituri nu ar trebui sa se intample vreun accident, atat timp cat ei stau bine pe nas.Pentru rostogoliri si din astea poti ruga un coleg sa ti-i tina si apoi sa ti-i dea inapoi cand termini exercitiul.Eu asa procedam si am supravietuit just fine, port ochelari inca din clasa a V-a.
Poți sa faci asta dacă te duci la medicul de familie și îi ceri o scutire, sau cei de la scoala te trec in baza de date ca fiind cu probleme
Nu se acorda scutire medicala la sport doar pentru ca porti ochelari, putand sa-i prinzi cu elastic si sa alergi cu ei.
Nu exista asa ceva. Porti ochelari, nu duci lipsa de un membru sau nu ai boli cronice grave. Am avut colegi in liceu care jucau fotbal cu ochelarii 4 ani la rand si nu au reusit sa-si sparga ochelarii. Mai ales ca sunt din plastic si nu se sparg asa usor daca doar ii scapi pe jos. Daca iti faci griji pentru ei, roaga profesorul sa-ti de-a o minge de baschet sau sa faci ceva ture de teren.