| Radandam a întrebat:

Dacă pot decalota și recalota penisul in stare flasca cum sta acum cu ușurință și nu are vreo culoare vânătă, roșie sau neagra, ci culoarea normala, poate fi parafimoza? Mi se pare ca e un pic mai gros penisul de azi, mai umflat, dar nu a luat alta culoare și v-am zis ca pot sa o decalotez și recalotez la loc cu ușurință... Se exclude parafimoza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ai terminat cu AVC-ul si ai trecut la parafimoza?

| Radandam explică (pentru johnnny123):

Pai da, deci dacă pot sa o decalotez in stare flasca, și sa o recalotez la loc înseamnă că nu am parafimoza? Te rog dă-mi un răspuns serios din ce știi

| johnnny123 a răspuns (pentru Radandam):

Ti-am mai raspuns de cel putin 50 de ori la modul cat se poate serios: Du-te la psihiatru!

| Radandam explică (pentru johnnny123):

Frate, zi-mi serios pe problema asta ca e grava dacă e parafimoza. În ce condiții se face? Te rog frumos...