Esti aproape sigur insarcinata. Fa testul maine din urina de dimineata si va fi si mai clar.
De obicei se mai intampla ca prima liniuta sa se vada mai putin si eu am patit asa, important e ca a2asa se vada si la tine se vede clar ai zis deci sigur esti insarcinata nu conteaza daca ai facut testul in timpul zilei eu l-am facut seara si tot a iesit daca esti esti si e sigur mai ales ca nu ai mai avut ciclu, acum mergi la dr.ginecolog sa vada daca totul e in regula si daca s-a prins bine sarcina si succes pe mai departe.
Eu zic ca, rezultatul testului este destul de concludent.De ce? Prima liniuta este linia de control al testului, care arata ca este functional. Iar a doua liniuta iti arata ca esti insarcinata. Iar daca doresti sa fi 100% convinsa de rezultat, repeta testul dimineata.
DA esti insarcinata.
Am gasit un site despre testul de sarcina, citeste de acolo, cred ca iti va fi de folos. Mai multe femei au patit asa. http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=2559
Da....eu cred mai mult ca sigur ca esti insarcinata, daca se vad ambele liniute.....nu conteaza ca una se vede mai slab....asa am patit si eu.