Si din cauza asta sa ma manance parul si sa miroasa urat? imi miroase urat dupa ce dorm. Dar poate mirosi urat si din cauza transpiratiei? eu am facut dus acum si m-am batut cu fratimiu si sunt fleasca de transpiratie :/ trebuie sa ma spal iar pe cap?
Pai te mamanca parul pentru ca pana acum nu ai folosit bicarbonatul de sodiu, daca-l foloseai nu mai aveai probleme cu bacteriile care s-au inmultit la radacina parului.
Tratamentul cu bicarbonat este de lunga durata, 3-6 luni, ca sa dea rezultate!
Faptul ca acum te-ai batut si ai transpirat, necesita inca un dus, ca sa elimini transpiratia, nu?
Lucru perfect normal pentru orice om, dupa ce transpira: se spala!
Pai da, la sub brat. nu trecuse o ora de cand l am spalat si mi-a fost mila de el sa il mai spal o data. bicarbonatul il folosesc cam de o luna
Nu risti sa iti cada parul, dar cu siguranta o sa iti afectezi scalpul. Bicarbonatul de sodiu e abraziv, indeparteaza celulele moarte, dar folosit in exces agreseaza pielea si o sa te trezesti plin de cojite
D'aia ma mananca parul si incepe sa miroasa urat in cateva ore de la spalare?
E posibil sa fie asta cauza mancarimilor, dar de miros nu stiu ce sa zic. Nu ar trebui sa se schimbe mirosul in vreun fel... Mergi la un dermatolog
Dar poate mirosi urat din cauza transpiratiei? eu am facut dus acum si m-am batut cu fratimiu si sunt fleasca de transpiratie :/ trebuie sa ma spal iar pe cap?
anonim_4396 întreabă: