Citeste aici si nu te lua dupa indivizi care nu gandesc si-ti dau sfaturi tampite: http://bit.ly/2ZGS4s9 Mai mult, medicamentul tau are o serie de interdictii si precautii. Nu te juca! Citeste instructiunile lui!
Medicamentul de care spune are o gramada de contraindicatii si precautii. Prin spargere se produce absortia mai rapida. Nu-i voie! http://bit.ly/2ZGS4s9
In mod sigur are acelasi efect dar daca il rozi are efect mai rapid deoarece este mai usor de digerat.Atit.
Nu raspunde intr-un domeniu in care nu te pricepi si nu te juca cu domeniul medical! Aici nu este de joaca!
Of bine ca ai dreptate dar de ce nu mi-ai scris in particular domnul doctor! Si eu care te-am propus si te-am votat de userul anului.Un pic de discretie de aceea mi-as fi dorit si as fi apreciat.Nu sunt una care nu recunoaste daca greseste, dar nu sunt nici una de pe strada sa dai asa in mine.
Totusi, are dreptate.
Nu am zis ca nu are, da am recunoscut, dar nu mi-a placut procedura si stilul in care mi-a adus la cunostinta.
Raspunsurile se dau unde ai intrebat. In fond oricine putea sa afle despre ce este vorba deoarece ai spus numele medicamentului. Nu vad unde este secretul! Nu vad de ce sa-ti fi scris in privat!
Atunci reformulez răspunsul puteai sa spui intr-un mod politicos:stimate doamna va rog sa va revizuiti raspunsul caci nu este corect sa dati cu parerea dacă nu sunteți sigura ca este corect raspunsul pt.ca este vorba de probleme serioase de sanatate si cu asa ceva nu e ok sa ne dam cu parerea dacă nu lucram in domeniu.Asa ca altfel suna? Da aici foarte puțini oameni care da teorie cunosc stiu si sunt toba de carte da cu politețea nu sunt la zi ca nu se învârt în cercuri unde asta e ceva firesc.Deci poti sa ai si 8 facultăți dacă nu esti acasa în ceea ce privește conversatia si punerea discretă la punct si fara sa ofenseze o doamnă.
Asta trebuia s-o stii din educatie. Daca este lipsa nu-s de vina eu! Faptul ca dai raspunsuri intr-un domeniu in care nu te pricepi si mai este si periculos, spune multe despre nivelul de educatie. Doar daca citeai atentionarea de mai sus (aia scrisa cu litere rosii) ar fi trebuit sa nu te bagi. Eu nu sunt pe aici sa dau lectii despre ce si cum sa citesti. Dar asa este cu generatia "X": isi dau cu parearea la toate dar nu se pricep la nimic. La urmatorul raspuns te blochez ca nu-mi place sa stau de vorba aiurea, cu persoane care nu inteleg din prima.
In general cand inghiti pastile pisate nu o sa aiba acelasi efect. Nu stiu despre pastila de care zici dar nu cred ca vreo pastila are efecte diferite daca e roasa sau intreaga.
Are! In domeniul medical nu este bine sa te joci cu raspunsurile daca nu te pricepi!
anonim_4396 întreabă:
MrsBrunetzyka întreabă:
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: