| Culturism69 a întrebat:

Daca sa zicem ca ai dintii strambi, iti poti face tratament dentar sa-i scoti si, sa-ti puna altii pe banii statului?happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu se pot pune pe banii statului.
2. Ce mai bine este sa ai dantura ta naturala. Strimbi sau nu. Dar chiar si dintii strimbi pot sa aiba farmecul lor. Depinde daca stii sa zimbesti (nu sa-i ascunzi) si sa-i tii curati.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu. Statul si casa de asigurari nu finanteaza interventii cu scop strict estetic

| Prezidentul a răspuns:

Pe banii de la sala smug>

| AleGsZ a răspuns:

Nu ti-i scoate, ti-i pileaza si-ti pune o pasta care se intareste si e asemenator cu dintele.
Pe banii statului...nu stiu ce sa zic, eu am, de cumva dat de la scoala, un dentist care-mi face orice pe gratis, la altii se plateste. Probabil si tu esti inscris la un dentist anume, care-ti face pe gratis.

Ai dintii strambi de la proteine?! Sau steroizi?!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU se poate aşa ceva happy

Oricum, deocamdată CAS nu mai decontează nici o cheltuială la stomatologi - nici măcar tratamentele efectuate minorilor.
NU mai au fonduri laughing

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahahaha, am vrea noi... totul se plătește.

| bmerry a răspuns:

Este pe propria ta cheltuiala, si costa foarte mult, nu poti pe banii statului happy

| Camiiiii a răspuns:

Doar pe banii tai. Fundita

| zugzug a răspuns:

Ehrm,pune-ti aparat dentar.
de ce sa tii scoata cand poti sa tii repari cu un aparat?