| Theril a întrebat:

Daca scuip tot ce mananc sau ma inec des pentru ca simt ca am gatul inchis si nu mi se duce mancarea am o tulburare alimentara sau anxioasa? Sau e posibil sa fie ceva la gat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim dragul mosuluilaughing mergi la un gastroenterolog el stie o sa i ti faca endoscopie sa vada ce ai, poate ai reflux gastroesofagian, e o placere endoscopia i ti ies ochii din cap ca i ti baga furtun pe gît care are o cameră in capăt cu care vede pe monitor tot stomacul.

| NunuNini a răspuns:

Nu cred ca e ceva la gat daca simti ca e "inchis". Cred ca e pe fond psihic. Totusi nu strica sa faca intai un control la internist si apoi la psiholog.

| Nirvanaaa a răspuns:

E posibil sa fie de la nivel cortical. Vezi tu, noi avem niște centrii, iar reflexul de deglutiție și cel respirator se închid la nivel cortical ( faringele este cale comuna între sistemul digestiv și respirator). Cred ca este mai degrabă neurologica problema ta.