anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă scuipii excesiv slăbeşti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

"sa scuipii" nu este ceva tocmai dragut.
Deasemenea, vad un paradox aici. Desi te afli pe un site unde esti nevoita sa scrii, suntem foarte multi agramati.

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate prețurile să le scuipi!
Nu se slăbește din așa ceva.
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Nu.Nu are nici o legatura cu slabitul. Tine un regim adecvat pentru a slabi. Daca asta vrei.

| mona a răspuns:

Probabil te referi la voma si nu-i solutia perfecta pentru a slabi

| Adry05 a răspuns:

Nu, doar te deshidratezi.

| PedoBarbie a răspuns:

Aşa am auzit. Eu nu vreau să slăbesc căci sunt perfectă.

| DNSK a răspuns:

Sigur ca nu...

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Se prea poate.

| Empathizer a răspuns:

Da, daca scuipi 2 litri de saliva pe ora, 8 ore pe zi.
Spor la scuipiiat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa scuipi la nesfarsit pana iti vei da seama ca nu merge si atunci vei incerca alta metoda. precum: sa nu mai mananci cu paine, sau sa mananci de doua ori pe zi dimineata si dupa-amiaza, dar sa te saturi.Eu am 12 ani si am 33
de kilograme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce intrebare...laughing
Slabesti doar daca iti scuipi matele afara, dar asta inseamna sa fii bulimica ceea ce e o boala psihica asa ca te sfatuiesc sa nu recurgi la astfel de metode. In caz ca vrei sa slabesti nu mai manca tampenii si du-te la bazin si inoata! E cel mai bun sport big grin

| emilitalia a răspuns:

Poate in mancarehappyhappyhappyhappy Cum naiba sa slabesti mai Diana daca scuipi? Ce legatura are una cu alt. Crezi ca inghititul salivei duce la obezitate? Cel mai bine este sa fim atenti la meniul zilnic (deci la ce bagam in gura nu ce scoatem). Oricum succes la slabit.

| ghemarius09 a răspuns:

Nu

| Bk_Tufoi_Kizo_1994 a răspuns:

Nulaughing doar ti se face setelaughing sa nu incerci asta pe afara, te faci de cacao in fata baietilorlaughing

| PedoBarbie a răspuns (pentru Bk_Tufoi_Kizo_1994):

Mulţumesc pentru sfat.

| stocazzo a răspuns:

Daca nu ai fost pe la orele de limba romana, poti sa ai un IQ subunitar? cu siguranta il ai deja!

Întrebări similare