Iar dupa sa nu uite sa le parfumeze, sa puta frumos
Parfum de lăcrămioare sau liliac eventual și niște apa de wc...aaa...toaleta
N-are nimic, atat timp cat nu au umezeala si intuneric o sa moara.
I-ati o solutie anti mucegai, sau daca esti saracie, combina niste otet cu bicarbonat de sodiu si putina zeama de lamaie si sterge locurile cu mucegai.
Eu fata de tine, cand eram mai mic am dormit vreo 3-4 saptamani intr-o camera cu mucegai, nici nu puteai sa respiri, era peste tot N-am patit nimic.
Nu te afecteaza intr-o cantitate atat de mica. Gandeste-te cate zile ai dormit cu tot mucegaiul acela in camera. Mai mult, si daca nu e pe pereti, exista spori in aer mereu. Linisteste-te si va fi bine.
Eu am facut cu cativa ani in urma, puroi in gat de la mucegai, fiindca am dormit o perioada intr-o camera cu mucegai in spatele dulapurilor iar noaptea dorm cu gura cascata...A trebuit sa merg de urgenta la medicul de familie care mi-a facut o reteta pe care am dat-o unei farmaciste si mi-a preparat in farmacie o solutie pentru a elimina puroiul.
Nu este de joaca... O doamna mi-a spus ca cea mai buna solutie impotriva mucegaiului este piatra vanata, nu solutiile din comert. Insa daca doresti sa cumperi un spray anti mucegai din comert, recomand Savo.