| blackporcelain a întrebat:

Daca simt o mica unflatura dupa gat in partea dreapta ce poate fi?
ma mananca totata pielea de dupa gat, poate fi o lipsa de vitamina sau oare am vb prea mult la telefon, imi e frica sa nu fie ceva grav

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cryssu17 a răspuns:

Ceva grav nu este cu siguranta, stai lin, ca se rezolva, nu cred ca e o lipsa de calciu, ori ai un junghi mai mare si care deranjeaza foarte tare P.S. am avut si eu de-stea, sau te-ai lovit ceva?, sau eu uite de exemplu m-am iritat pe picior numai cat m-am atins de un material super naspa, si ma mananca si e tare si sa si umflat, poate fi orice, oricum nu este cazul sa te duci la doctor, mie aproape mi-a trecut, si nu am aplicat nici-o solutie sau ceva de genu, oricum incearca sa nu te scarpini, ca mai rau faci, incearca sa te mai abtii, daca chiar te deranjeaza foarte tare, du-te la farmacie, plafar, spune-i de problema ta, si o sa iti dea ceva bun ca sa iti treaca. Daca nici cu aia nu-ti trece in cateva zile, ai putea sa te duci la doctor, desi nu este grav. Nu-ti face probleme o sa-ti treaca! Sper ca te-am ajutat, FUNDITA?

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce nu mergi la medic să vezi exact ce este?
Pa, pa.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Nu este de la telefon. Du-te la medic. Nimeni nu-ti poate da sfaturi aici.