Normal, va creste la loc, însă, mai greu, din moment ce a fost luat din rădăcina.
Crește.
Și sprâncenele se smulg și cresc din nou. Și când vorbim de epilare cu ceară, firele de păr vor crește din nou.
Si atunci de ce mai chelesc barbatii? )) Sau chiar si unele femei (fiind nevoite sa apeleze la extensii)?
Majoritatea cazurilor de chelie (calviție) sunt determinate de factorul genetic (o afecțiune ereditară). Nu poți evita. Acceptă-te, așa cum ești! Uite că după Vin Diesel și Jason Statham sunt înnebunite atâtea femei, deși sunt cheli.
Unii zic că un stil de viață sănătos salvează problema, dar eu zic că nu e adevărat. Poate doar să o întârzie, nimic mai mult.
Și femeile se confruntă cu căderea părului, insă nu ajung până la calviție, poate doar după ședințe de chimioterapie...
Noi ne distrugem părul aproape intenționat, prin vopsiri repetate, decolorări, aplicare de soluții cu chimicale, pentru a ne simți frumoase. Ce urmează după, aia e! ))
Eu nu am de ce sa "ma accept asa" pentru ca nu sunt chel! )) Din fericire! Intrebam doar de curiozitate, nu ca as fi in situatia asta.
Ok, atunci.