| davidwarner a întrebat:

Daca stai cu laptopul pe burta exista posibilitatea nu mai ramai insarcinata? Si barbatii casa stau cu el pe picioare raman sterili?
Eu de 1-2 ani stau cu laptopul pe burta vreo 3-4 ore pe seara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Sterili nu, impotenti poate. sunt laptopuri pe care scrie pe partea din spate "a nu se tine in poala. provoaca impotenta" sau "disfunctii erectile"

| Ramonaaaa a răspuns:

Nu are nicio legaturalaughing. Poti sa ramai insarcinata daca ai un contact sexual neprotejat sau daca ti s-a fisurat prezervativul, etchappy.

| Ramonaaaa a răspuns:

Aaaa...sorrybig grin.
Asta nu stiuhappy

| thealchemist a răspuns:

Sigur, iar radiatiile pot face fetusul sa sufere mutatii, sa ai copii cu coada.

| thealchemist a răspuns:

@andreeamj: tocmai tu te-ai gasit sa fii ironica dupa ce pui asemenea intrebari?

| davidwarner explică:

Nu am spus ca ramai insarcinata daca stai cu laptopul pe burta, citeste intrebarea. Dar am auzit la cineva ca radiatile iti pot afecta fertilitatea.

| davidwarner explică:

Thealchemist, sincer eu am auzit ca radiatile pot face copiii sa aiba coada in loc de creier. Cred ca esti unul dintre ei.

| davidwarner explică:

Nu stiu cum ti se pare intrebarea. Citeste articolul din raspunsul lui mymed care spune ca da, laptopurile afecteaza fertilitatea.
Si da, eu ma gasesc sa raspund macar nu sunt atat de...sa spunem incuiata sa comentez despre o intrebare daca nu stiu raspunsul.
Am zis ce aveam de zis, sper ca e si cazul tau.

| DiannaGabrielle a răspuns:

Eu una nu cred asa ceva.straight face

| haifisch a răspuns:

Efecte bune nu cred ca are. Dar nici chiar sa nu mai ramai insarcinata...