anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca sufar de depresie (severa, as putea spune), ar trebui sa ma adresez unui psiholog, psihiatru sau ambilor?
Nu stiu unde ar trebui sa merg prima data, dar vreau sa fac acest pas cat mai repede, fiindca lucrurile incep sa scape de sub control.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Daca consideri ca depresia ta e severa, du-te la psihiatru, acesta e in masura sa-ti dea tratament medicamentos. Psihologul face doar consiliere.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa ramai acasa si sa dezvolti acel fel de constiinta pura? psihologia te-ar umili fara masura si sens

| wforweirdo a răspuns:

Daca mergi mai intai la psiholog, sa te evalueze, si acesta considera ca ai nevoie de ceva mai mult decat consiliere, cu siguranta te va trimite mai departe, la psihiatru.

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

1. Încearcă cu muzica.
2. Dacă nu merge cu muzica încearcă cu Psihilogul.
3. Dacă nu merge nici cu ăla încearcă Psihiatrul, dar mă îndoiesc că va fi cazul.

| Soldatul a răspuns:

Pai...sa fiu sincer, aceasta "boala" ca sa-i spun asa doar tu o poti trata, dar ca sa te linisteti eu zic sa mergi sa te vada si cineva.

| DarKBoYz a răspuns:

Pai ti-as recomanda ca artrebui in primul rand sa vorbesti cu parinti tai despre problema ta si daca este cazul te poti duce si la un psiholog! Funa de rog daca vrei!

| Cotu_George_1997 a răspuns:

Pai, ar trebui sa mergi la psiholog sa ii spui tot ce ai pe suflet, parerea mea este sa uiti de ceea ce ti se intampla. happy Stiu poate o sa fii ceva de genul : Usor de zis greu de facut, dar daca este o suferinta din dragoste, totul se intampla cu un scop. Iar daca este altceva, noi ne nastem cu un destin pe care noi nu cred ca il v-om putea schimba si va trebuii sa accepti lucrurile, desii te sfatuiesc, ia o pauza, ignora tot ceea ce te inconjoara, "incuie-te" inauntrul tau pentru o vreme. Sper sa fie totul bine. Bye.

| AntonioM a răspuns:

Incearca sa fumezi marijuana, scapi de toate depresiile, insomniile, stresul si nervii.