| oprescudorin11 a întrebat:

Daca sufar de vreo boala sau vreau sa slabesc, ma pot baza pe prescriptiile unui cadru medical bolnav (se vede pe fata lui), supraponderal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DimLight a răspuns:

Pentru ca exista 3 tipuri de metabolisme! pe langa dieta care difera de la om la om.
ectomorf, mezomorf, endomorf, cauta pe net. asculta-ti doctorul sau du-te la altul in care crezi ca ai incredere.

7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Nu stiu daca e o supriza pentru tine, dar si medicii sunt oameni, adica si ei se imbolnavesc. www.i-medic.ro

| Kaℓi a răspuns:

Stii vorba aia, "sa faci ce zice popa, nu ce face popa"? happy
O poti aplica si la medici, chiar daca ai motive evidente sa ii banuiesti ca nu duc o viata sanatoasa. Pana la urma sunt oameni si sufera si ei ca toata lumea de diverse.

| oprescudorin11 explică (pentru Kaℓi):

Mi-ar fi greu sa ma tratez la un psiholog sau psihiatru care e betiv sau scandalagiu.Sau la un chirurg care-mi cere spaga sa ma vindece, desi unii ii prefera tocmai pe astia.

| oprescudorin11 explică (pentru Kaℓi):

De asemenea, tare greu mi-ar fi sa ma duc sa-i dau 1000ron la un preot -pentru biserica, cand el vine cu AUDI A8 la mine sa-mi faca sfestanie.Chiar nu inteleg.Biserica fiind la doi pasi de mine.(sigur ca mai are si alte probleme).
Dar revenind la doctori, cum sa am incredere in medicatia lor, cand vad pe biroul lui oferta farmaciilor(caz real...vazut chiar de mine), in care 'cutare lant farmaceutic) ii ofera 10% daca-i promoveaza si prescrie 'cutare medicament'?

| DimLight a răspuns (pentru oprescudorin11):

Medicamelele sunt aproape la fel, singura diferenta e pretul pe care il dai pe ele, majoritatea nu dau medicamente inutile doar pentru ca iau un procent din profit.

| Samic423 a răspuns:

Indicat este sa te ii acepti sfaturile, daca vrei sa slabesti eu sugerez 2 lucruri:
1-dieta echilibrata, cam in proportii egale salata si carne
2-sport
Ideea e simpla : tu zilnic consumi niste calorii adica mananci calorii, ca sa slabesti trebuie sa arzi mai multe decat mananci adica sa faci sport! nicio boala nu se agraveaza de la sportwinking un campion mondial de culturism a venit la conferinta nationala si din tribune l-am vazut, a rostit tare si clar 70% alimentatie 30% exercitiuwinking eu asi fi gasit loc pentru ambitie deasemeni

| oprescudorin11 explică (pentru Samic423):

Ce zici tu este corect.Dar te intreb 'de ce unii oameni sunt slabi de cand se nasc si pana mor?'Putini la numar. De ce unii sunt sanatosi permanent(putini la numar si astia)?

| DimLight a răspuns (pentru oprescudorin11):

Pentru ca exista 3 tipuri de metabolisme! pe langa dieta care difera de la om la om.
ectomorf, mezomorf, endomorf, cauta pe net. asculta-ti doctorul sau du-te la altul in care crezi ca ai incredere.