| Mmaannuu111 a întrebat:

Daca sunt fumator de 1 an se poate vedea la cardiolog sau unde se fac teste sa vad daca sunt apt pentru sport deoarece vreau sa ma apuc de sala, se vede ca am fumat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Denisa0954 a răspuns:

Nu se vede decât la radiografie pulmonara dacă ai plămânii adevărați. In rest nicun medic nu si poate da seama pentru ca dupa un an de fumat organele tale sunt relativ sănătoase. Dacă ai fi fumat de 10 ani sa zici ca atunci ar fi fosr posibil sa si dea seama un cardiologie sau pneumolog. Tot ce se poate vedea este la analize de sânge carboxihemoglobina crescută dacă ai fumat recent

| Mmaannuu111 explică (pentru Denisa0954):

Dar daca am tensiunea mare de la ce mai poate fi in afara de fumat ca o am destul de mare tensiunea si de obicei fumatorii au tensiunea asa mare

| Denisa0954 a răspuns (pentru Mmaannuu111):

Nu este neaparat de la fumat. Si eu fumez si am tensiunea mai mica putin decat in mod normal. Cat ai tensiunea de zici ca e mare?

136 cu 90 sau ceva de genu

Asa o ai constant? Sau din cand in cand? Si cand o iei trebuie sa fii liniștit, nu dupa efort

O dată mi am luat o și asta mi-a dat

Depinde si de starea de moment

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da

| Mmaannuu111 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Unde se va vedea la ce aparat?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mmaannuu111):

La radiografia la plămîni.

| Nightwolf1 a răspuns:

Da se va vedea, dar asta nu cred ca te-ar putea împiedica de la bodybulding, numai în cazul în care ai avea ceva probleme!

| Mmaannuu111 explică (pentru Nightwolf1):

La ce aparat sau unde?