| niko_9617 a întrebat:

Daca sunt gravida pot face frectie cu alcol sanitar sau ce alte metode ar m-ai fi pentru a combate raceala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| luminita_3141 a răspuns:

Nu, mai bine beti ceai din lamiie facut in casa si la 3-4 zile luati cite o vitamina C frectia ie interzisa la gravide

6 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Da

| Arthur a răspuns:

Pentru prevenirea racelii la femeile gravide ( care trebuie sa evite pe cat posibil pastilele ) este bine sa se apeleze la metode naturiste : mult usturoi, miere de albine, lamaie, bai caldute la picioare (seara). In caz de temperatura (daca nu e ingrijoratoare ) sunt foarte bune compresele si frectiile cu otet. Efectele sunt imediate.
Succes!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, poti cu alcool sanitar sau carmol, foloseste ceaiuri calde (nu prea fierbinti) din tei indulcite cu miere si cu lamaie stoarsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa intrebi medicul de familie pentru ca nu ai precizat cate luni ai. In primele luni de sarcina nu se iau nici un fel de medicamente. Oricum, bea ceaiuri multe cu lamaie, poti lua vitamina C.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu vad cu ce te-ar ajuta frectia cu alcool sanitar la raceala. Daca faci febra, du-te la ginecolog pentru un consult si tratament.Este gresita ideea ca o gravida nu are voie sa ia nici un medicament in timpul sarcinii. Sunt medicamente care se pot administra unei gravide si care nu afecteaza fatul. Daca nu faci febra, poti sa iei vitamina c, sa faci inhalatii cu ceai de musetel si inhalant pentru a-ti imbunatatii respiratia, hidrateaza-te zilnic cu 2 l de lichide pe zi (ceaiuri, apa minerala sau plata, lapte), fa-ti supa pe pui sau gaina( asta e un remediu babesc dar foarte eficient in raceli), odihneste-te cat de mult, asa ii vei da ocazia organismului tau sa se refaca. Daca nu vezi nici o ameliorare in 2-3 zile, nu sta pe ganduri si du-te la medic. Multa sanatate!

| dana1986 a răspuns:

Mananca multe lamai si portocale pentru ca au un continut bogat de vitamina c si in cel mult 2 zile nu mai ai nimic si eu am facut la fel cand am fost gravida si acum am un baietel de 3 luni.Insanatosire grabnica.

Întrebări similare