| Doarof3 a întrebat:

Dacă sunt în perioada aia şi am observat un fel de sânge închegat(mici chisturi)...nu știu cum să explic...ce înseamnă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Gigicapitica a răspuns:

Înseamnă că la menstruație nu dai afară doar sânge ci și secreții vaginale care nu mă pune să spun ce sunt că nu știu exact, dar e foarte normal să fie și cheagul ăla. Cam toată chestia e mai închegată, vâscoasă na că am ajuns să descriu și astahappy
Înseamnă că trebuie să folosești un absorbant și să stai liniștităwinking

| AdelinaC a răspuns:

Esti virgina? Acel cheag inseamna ca sangele s-a coagulat usor in vagin si a iesit asa. Probabilitatea este mai mare la virgine pentru ca vaginul e mai stramt si in anumite pozitii ale corpului sangele nu e evacuat cu aceeasi usurinta ca la alte femei. Prin pozitii ma refer la stat in fund, cu picioarele in sus, pe spate, pe burta, orice mai putin stat in picioare.