E bine ca esti la dieta deja. ) Peturile sunt pentru boschetareala.
Mdah, fac dieta fortata. Lagar. Gindeste-te cum ti-ai schimba comportamentul de consumator privind chestiile gen dulciuri, alcool, daca la anul pe vremea asta ti-ar scadea veniturile de vreo 4 ori.
Nasoala rau treaba asta pentru betivi. Mi-e mila rau de ei.
Nu mai poate omu sa-si bea zilele in pace
Ei, aia gasesc ei o mona, o pufoaica contrafacuta ceva si macar mor fericiti. Eu nici cand aveam cu ce nu bagam ca turbatul. Mai bine 3-4 beri bune decat 20 de litri de mizerii la PET...
In primul rand,daca esti cea din poza esti frumoasa,fara dar si poate,dar sa stii ca frumusetea mai vine si din interior,adica in functie de starea de spirit pe care o ai.
Daca tu te-ai strambat la tanti aia,nu e un lucru tocmai frumos
Dar sa spunem ca a fost un moment de imaturitate,cu totii mai avem.
"De ce sunt toti atat de idioti?
E din cauza ca acord prea multa atentie? Ca atrag eu lucrurile de genul?"
Fix din cauza asta.Tu poti sa-i ignori,ia atitudine,nu te lasa influentata de ce cred altii sau de ce crezi tu ca altii cred despre tine.
Site-u asta fix pentru asta e,sa te ajute cu problemele tale,si eu am avut probleme care pareau de nerezolvat si au fost oameni fani sa-mi raspunda si sa-mi schimbe putin perspectiva si eu am incercat sa ajut pe altii,deci site-ul asta pentru asta e,toti pentru unul,unul pentru toti.
Sala poate sa te ajute,dar tu trebuie sa nu te mai gandesti la lucrurile astea,cum iti sta parul,oare sunt urata,oare sunt frumoasa,sunt grasa? sunt slaba? ce o fi zis omul ala de mine,zice ca-s nebuna ca ma holbez la el,vezi asta e mintea ta care deraiaza,pui accent pe lucruri neimportante care nu te ajuta.
Raspunsul e atat de simplu si anume sa nu te mai gandesti ce cred ceilalti, fii mai indrazneata, dar nici prea(ca o sa sperii oamenii )
Deci esti ok, dar nu trebuie sa te mai gandesti la lucrurile astea si nu te mai gandi nici lucruri rele despre altii chiar daca nu-ti place cum se uita la tine, incearca sa vezi altfel lucrurile, sa fii mai relaxata.