| Swae a întrebat:

Daca sunt urata, de ce se uita lumea la mine si comenteaza?
Si daca sunt frumoasa, de ce se uita si tot asa..comenteaza?
laughing
Am iesit de curand cu niste prieteni pe afara, nu prea ies de fel si am postura cam proasta.
Aud si vad intr-una priviri ciudate si mai mereu cand sunt undeva la o masa sau oriunde intr-un local, ii simt pe toti comentand de mine sau copiindu-ma.
Am obiceiul prost de a ma uita excesiv pe oameni, uneori caut validarea aia cum ca e sau nu e ceva gresit la mine si mai mereu o primesc.
O tanti care lucra intr-un club, se stramba ca mine, imi provoca disconfort si am zis in gura mare "Ce fata de proasta are grasa aia".
Nu imi place sa comentez, sa copiez si sa fiu rea cu nimeni, dar oamenii sunt foarte ciudati si rai cand e sa ma afisez undeva din cauza felului in care arat.
In acelasi timp, chiar si cu toate defectele pe care le am, niciodata nu am considerat ca as fi intr-adevar hidoasa, am defecte, tot sunt frumoasa, dar asta nu inseamna ca nu pot sa ma imbunatatesc, sa arat si mai bine. (sa stau mai dreapta ca exemplu)

Mi-e aiurea sa tot vin pe site-ul asta cu aceleasi probleme.
Mereu caut raspunsuri la aceeasi problema. Ce sa fac sa nu ma mai deranjeze si sa pot sa traiesc si eu ca un om normal in sfarsit? Mereu devin trista si ciudata, ma simt judecata de toti, nu ma pot ancora intr-un moment, sa ma bucur ca am iesit cu prietenii. O fi si din cauza ca nu am o ocupatie anume? Dar chiar si asa, problema asta mereu a intervenit oriunde m-am dus, in orice activitate m-am implicat, asta a fost mereu cea mai mare problema. Anxietatea mea generala si faptul ca e atat de exagerat si absurd ca oriunde m-as duce sa fiu luata asa la misto de toti.
Ieri am umblat toata ziua si fix asta am patit.
Fiecare zona a avut cate ceva urat de zis de mine.
De ce sunt toti atat de idioti?
E din cauza ca acord prea multa atentie? Ca atrag eu lucrurile de genul?
M-am saturat pana peste cap de toate problemele astea, stiu ca mereu vor fi acolo, dar nu mai vreau sa fie la nivelul asta si as vrea sa cred si eu mai mult ca..chiar si daca se vorbesc toate lucrurile astea despre mine, ca eu n-am nimic si ca restul sunt batuti in cap. laughing Dar repet, se intampla mult prea des, si vreau sa "move on to better things" si sa fiu "above this" nu sa stau sa incep sa comentez si eu de toata lumea ca mama ce grasa e aia, sau ce moaca are ala sau blabla, e josnic. Si chiar nu imi sta in caracter sa fiu asa, dar vreau sa scap si de problema asta in care ma victimizez constant.
Problema asta imi ocupa la modul cel mai serios tot timpul, nu ma pot gandi la nimic altceva in afara de asta, nu mai fac nimic, stau foarte des, nu fac nimic decat sa ma stresez pe gandurile astea negre. Nu mai ies din casa, mi-e frica sa fac orice. E absurd si din partea mea.
Vara asta vreau sa incep sa merg la sala. Sper ca asta sa ma ajute cu stima de sine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
75 răspunsuri:
| Swae explică (pentru tudorvolcano):

De acord happy

| Swae explică (pentru GabiDumitrescu):

E bine ca esti la dieta deja. laughing) Peturile sunt pentru boschetareala.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Swae):

Mdah, fac dieta fortata. Lagar. Gindeste-te cum ti-ai schimba comportamentul de consumator privind chestiile gen dulciuri, alcool, daca la anul pe vremea asta ti-ar scadea veniturile de vreo 4 ori.

| Swae explică (pentru GabiDumitrescu):

Nasoala rau treaba asta pentru betivi. Mi-e mila rau de ei.
Nu mai poate omu sa-si bea zilele in pace

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Swae):

Ei, aia gasesc ei o mona, o pufoaica contrafacuta ceva si macar mor fericiti. Eu nici cand aveam cu ce nu bagam ca turbatul. Mai bine 3-4 beri bune decat 20 de litri de mizerii la PET...

| StrongHeart a răspuns:

In primul rand,daca esti cea din poza esti frumoasa,fara dar si poate,dar sa stii ca frumusetea mai vine si din interior,adica in functie de starea de spirit pe care o ai.
Daca tu te-ai strambat la tanti aia,nu e un lucru tocmai frumos laughing
Dar sa spunem ca a fost un moment de imaturitate,cu totii mai avem.
"De ce sunt toti atat de idioti?
E din cauza ca acord prea multa atentie? Ca atrag eu lucrurile de genul?"
Fix din cauza asta.Tu poti sa-i ignori,ia atitudine,nu te lasa influentata de ce cred altii sau de ce crezi tu ca altii cred despre tine.
Site-u asta fix pentru asta e,sa te ajute cu problemele tale,si eu am avut probleme care pareau de nerezolvat si au fost oameni fani sa-mi raspunda si sa-mi schimbe putin perspectiva si eu am incercat sa ajut pe altii,deci site-ul asta pentru asta e,toti pentru unul,unul pentru toti.
Sala poate sa te ajute,dar tu trebuie sa nu te mai gandesti la lucrurile astea,cum iti sta parul,oare sunt urata,oare sunt frumoasa,sunt grasa? sunt slaba? ce o fi zis omul ala de mine,zice ca-s nebuna ca ma holbez la el,vezi asta e mintea ta care deraiaza,pui accent pe lucruri neimportante care nu te ajuta.
Raspunsul e atat de simplu si anume sa nu te mai gandesti ce cred ceilalti, fii mai indrazneata, dar nici prea(ca o sa sperii oamenii laughing )
Deci esti ok, dar nu trebuie sa te mai gandesti la lucrurile astea si nu te mai gandi nici lucruri rele despre altii chiar daca nu-ti place cum se uita la tine, incearca sa vezi altfel lucrurile, sa fii mai relaxata.

| Swae explică (pentru StrongHeart):

Okay. Mersi

| mgtow a răspuns (pentru Swae):

E bine asa, vezi ca nasul mare inseamna carnat mare deci 20cm e numai bine

| Swae explică (pentru mgtow):

Aia se aseaza pe nasul tau

laughing grasele nu au voie. Doar 90 - 60 - 90 bunaciuni de elita vin sa isi aseze nasul ei pe al meu si gaura la madular

Eu zic sa lasi o grasa sa-ti turteasca putin nasul

Ma acum chiar credeam ca esti pentru ca asa ai zis in detalii nu ca fac misto. Si nu las o grasa alea gasesc alti disperati nefrecati

Nu sunt grasa.
Am probleme cu postura doar

Remediezi asta daca mergi la un chiropractician. 240 lei vizita cam asa

Am inteles.