| JohnnyWalkerBravo a întrebat:

Daca te-ai nascut cu par blond, dar s-a mai inchis (daca s-a facut maro sau negru) mai esti considerat blond? Si daca te nasti blond si apoi cu cat mai cresti, parul se inchide, e ceva genetic? Ceva sa asemanator s-a intamplat voua sau la prietenii sau rudele voastre?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Este total normal.
Nu este o chestie genetică ci mai mult este o cauză a trecerii timpului.

| Pinguinu_Cmc_2000 a răspuns:

Nu mai te consideri blond, Eu cand eram mic spre exemplu aveam parul blond dar acum a devenit negru si asta in timp

| unvecin a răspuns:

Culoarea curentă a părului e luată în considerare.
E ceva normal, am întâlnit cazuri.

| sierra1 a răspuns:

Adică dacă acum ești cu păr maro sau negru, ești blond? Tu ce zici?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa fii considerat blond daca ai parul negru, chiar daca puful de bebelus a fost blond.

| BotezanDaniel a răspuns:

Salutare! happy Ești un blond-șaten, dar inițial tot blond rămâi. Știu un băiat frumos cu părul blond, care la soare parcă are părul bălai, iar uneori, pare că e șaten.Normal că e ceva genetic, mulți experimentează asta. big grin Funda? happy