Mori instant, impactul este fatal, foarte mici șanse de supraviețuire, e o moarte instanta, fara durere
Nici nu cred ca au cum sa-ti mai ofere vreun prim ajutor, ca de ai picat de la etajul 8, esti deja mort.
Si daca e un copac jos spre ex, iti atenuează caderea sau?
Nope, ca-ti rupe costele, iti scoate ochii... si morii in agonie
Faptul ca nu ti se acorda primul ajutor e ultima problema. Daca ai astfel de ganduri poti suna aici: https://www.antisuicid.ro/ce-este-telverde-antisuicid/
De la etajul 8 ai sanse sa dai noroc cu Sf Petru! Sau cu Tartorul!
orice cazatura de la etajul 3 in sus sunt sanse minine de supravetuire,
un tanar a cazut de la etajul 3, sarmele de rufe i-au atenuat caderea si a scapat cu ruptura de femur
Ai ajuns de curând pe Terra și încă nu ai învățat cum funcționează gravitația aici?
Bai lasa misto ul si da un raspuns serios
Poți să mori și dacă pici de la etajul 3. Dacă pici de la etajul 8 te faci pilaf, "primul-ajutor" înseamnă că te acoperă cu cearșaful.
Văd că ai mai avut "curiozitatea" asta și în aprilie. Încă nu ți-a trecut?
Vocile ma johny, ce sa le fac
Nu știu, dacă auzi voci nu ar strica să vorbești cu un psihiatru.
M-a dat afara ala(
Daca ai noroc, mori din prima
Glumesc acum, NU SĂRI DE NICĂIERI (asta in caz că te gândești cumva)
Daca pici in cap de la etaju 1 probabil o sa mori.
Daca sari de la etaju 8 te faci una cu asfaltu
Nu ai specificat ce fel de bloc. Bloc de desen? Trebuie sa mentionam ca nu e indicat sa stai langa un bloc de desen dimensiune A0 cand o pisica e in preajma.
Mai bine nu mai pune întrebări din astea.
Și de ce nu?
In unele circumstante, poti sa te arunci si de la etajul 1 si sa nu mai ai timp deloc, depinde de situatie, ce sa mai zic de etaju' 8 .
Eu as zice ca nu prea ai mai avea nevoie de nici un fel de ajutor daca te-ai arunca de la etajul 8.