Probabil esti bolnava. Mancatul aiurea este o mare problema. Probabil tu muncesti foarte mult si nu reusesti sa ai timp pentru masa, dar din experienta persoanla iti spun ca daca faci exces de munca si nu te ingrijesti deloc, te vei imbolnavi si vei pierde toate reusitele de dinainte. Impune-ti un program cat de cat regulat de masa (macar mic dejun si pranz la ore decente) si o sa te simti mai bine in doar cateva luni.
Pentru simptomele de acum, ar fi bine luni sa te duci la medicul de familie.
LoLy, cu regimul asta de mancare lipsit complet de motiv, nu te vad prea bine. N-o sa cresti normal, mintea iti va ramane in urma, pielea iti va imbatransi. Ai un program super-lejer, nu ai nici o scuza sa mananci haotic.
Trebuie sa mananci un mic dejun serios cu lapte sau iaurt, paine, cereale, unt, branza dimineata cand te trezsti si te apuci de invatat (8-9), apoi o gustare sanatoasa cand pleci la scoala (de exemplu o farfurie de supa sau ciorba), un fruct la scoala si ceva mancare gatita cand ajungi acasa. Regleaza-ti progtamul de masa si somn cat mai poti recupera ceva. Altfel, peste 5-6 ani vei vedea ca ai ramas in urma fata de colegii tai de generatie din punct de vedere fizic si mental si nu ii mai poti ajunge.
Bună.
Mergi la medicul de familie pentru un consult medical, analize de sânge, etc. pentru a vedea dacă ai vreo suferință sau nu!
Sănătate.
Pa, pa.
Pai stai asa sa ne intselegem:
1. De unde stii tu ca te dor rinichii? Cand te dor rinichii te urci pe pereti de durere.
2. Stomacul si rinichii nu au absolut nicio legatura una cu alta.
3. Daca te-a durut stomacul fiindca ai mancat prea mult sau ai nimerit ceva expirat si te-o mai fi durut si spatele fiindca ai stat in frig sau ai stat prea mult in banca la scoala nu inseamna ca ai ceva grav.
Daca se mai repeta, urmareste putin simptomele astea si incearca sa-ti dai seama de unde vin. Dar sunt convins ca a fost ceva trecator, ai intrat in panica degeaba.
Ar fi bine sa-ti reglezi putin orele de masa daca se poate, dar mai important decat asta e sa mananci variat si consistent - deci sa nu mananci prostii gen snacksuri sau fast food fiindca pe alea chiar le consumi degeaba nu iti aduc mai nimic nutritiv in organism.
N-ai decat sa mananci si la 3 noaptea daca asa ti-ai reglat ritmul de somn (nu toata lumea are acelasi ritm de viata, unii ajung acasa la 8 dimineata de exemplu si nu le poti spune sa manance un mic dejun cu de toate fiindca ei se culca imediat dupa aia cu stomacul plin), dar mananca un mar sau o banana sau o salata, nu manca prostii.
Hai, nu-ti mai face atatea probleme ca te-ai speriat mai mult degeaba
Daca se repeta mai vorbim, dar nu cred ca se repeta.
Dupa cum manaci tu imi e teama sa nu fi facut ulcer ...mergi la doctor si o sa iti spuna mai multe sanatate :*
Pai, cum sa fii in regula cu regimul asta? te sfatuiesc sa mergi la medic si sa incerci sa iti schimbi regimul pentru a nu se agrava.
Nu merg la munca, am 12 ani si am ore de la 12 pana la 6 de mai multe ori; nu vreau sa merg la doctor pentru. nu stiu adica m-a durut doar aseara de fapt de mai multe ori dupa ora 9 sau 10 da nu in fiecare zi; pentru. mine nu stiu nu vreau sa merg la doctor sau nu pot nu stiu dc ma opreste ceva nu vreau, multumesc pentru. ajutor!
Anca mai bine i-ai spune mamei tale.Nu ti se va intampla nimic grav te asigur mai vorbim poate azi! pa-pa
anonim_4396 întreabă: