Medicul de familie iti poate da trimitere doar la un medic ginicolog care are contract cu Casa de sanatate si in aceste conditii nu trebuie sa platesti consultatia. Daca mergi la un cabinet particular, o consultatie poate costa pana la 150 lei sau chiar mai mult, depinde de medicul respectiv si de orasul in care esti, caz in care ti se face si un test Papa Nicolau, un consult cu ecograf prin introducerea unei sonde in vagin, prin care se pot vizualiza atata ovarele, cat si uterul, putand fi pus un diagnostic corect. Dupa cate stiu eu, putine cabinete medicale exista, in care medicii au contracte cu Casele de sanatate, pentru ca le convine mai mult sa fie independenti si sa consulte in cabinetele particulare, situatie in care poti sa ajungi la un medic mai renumit, in care sa ai incredere absoluta.
Depinde de varsta. Daca nu ai peste 18 ani, s-ar putea ca statul sa suporte cheltuielile medicale.Mergi la medicul de familie si cere-i o tirmitere si un sfat
Du-te direct la ginecolog pentru consult de specialitate! La un cabinet particular te costa inre 50-100 lei, dar esti tratata civilizat.
Pai daca iti da trimitere med de familie nu trebuie sa imi platesti nk. dar daca nu iti da un consult mi se pare ca ii 20-30 lei
Iei trimitere de la dr. de familie si mergi cu ea ori la o policlinica de stat ori la un cabinet privat de ginecologie care are contract cu casa de asigurari ( in cazurile astea e gratis ). Cel mai bine e sa-i ceri parerea dr de familie unde sa te duci exact.
La un cabinet privat... e bine sa te interesezi de preturi inainte, se poate ajunge la cateva milioane bune!