| Lightning1997 a întrebat:

Daca te inteapa un tantar pe mana fix in locul unde sunt venele, pot aparea probleme? Adica se poate umfla mai rau daca acolo sunt venele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Nu trebuie să îți faci griji, înțepăturile de țânțar sunt aceleași, fie ca sunt pe vene sau pe lângă ele. Cel mai probabil o să ai mâncărimi și iritații, și poate umflături dar nu ceva semnificativ. Un antiinflamator o să te ajute

| takasctimeamarialovearianagrande a răspuns:

Buna! si eu am patit asa ceva si nu, nu se intampla ceva pot sa iti recmand o cema care pe mine m-a ajutat enorm de mult crema se numeste atvantan

| Mindfulness a răspuns:

Nu apare nimic! Pe mine m-au ciuruit și nu am nici o problema!
La căpușe trebuie sa ai grija și viespii mari,in rest nimic nu o să îți producă probleme! Și la păianjeni sa fii atent, sa verifici mereu toate colturile, că îi poți aduce cu tine fara să știi de afară, ei stau la tine și cresc foarte mari! Am pățit așa odată sa am langa geam un păianjen mare cu cruce pe panza lui, era afară în exterior langa geam! Când ai imunitatea varza atunci trebuie sa îți faci griji de mușcături și înțepături.

| dullcat a răspuns:

Nu, se va umfla la fel ca si pe restul pielii, stai calm/a.

| LisaJulie a răspuns:

Nu dai cu o solutie speciala si nu se intampla nimic