anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca te masturbezi pana iti da sperma, inseamna ca nu mai esti virgin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Ești doar mai satisfăcut. Dar tot virgin.

10 răspunsuri:
| marina28 a răspuns:

Mi-e rau de intrebarea asta rolling on the floor stai linsitit dragutule. oricat de mult ti-ai dori sa nu mai fii, ESTI. deci sa nu te lauzi la prieteni laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pana nu intra veverita in scorbura
pana nu vede trenul tunelul
pana nu umezesti batonu in pruna
pana nu gauresti gogoasa
tot virgin esti

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Ești virgin și cu capul.

| ribak a răspuns:

laughing))))))))))))))))) cati ani ai bai copile?

| MusicON95 a răspuns:

rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) gresit! rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))

| megabum a răspuns:

Wtf... nu ma laud la nimeni si nu e vorba de mine, e doar din pura curiozitate... lol

| MusicON95 a răspuns (pentru megabum):

Ai ajuns macar la pubertate? rolling on the floor)

| RadioactiveUranium a răspuns (pentru megabum):

Mda...Si oaia se intelege cu lupu'.Sti nu o sa mai fi virgin atunci cand ti se va rupe ata.Si cred ca ai 9-11 ani, ai auzit de filme 18+, ai auzit la scoala discutii si alti fraieri care s-au dat mari ca nu mai sunt virgini doar fiindca au facut o laba ei stiind saraci din auzite cum se face.

Si vezi ca daca nu iti iese acum la 9-11 ani un lichid dupa masturbare sa stii ca nu inseamna ca esti impotent

Cred ca ti-am spus cam multe

Întrebări similare