| Banannie a întrebat:

Daca te musca doi caini in decurs de 2 saptamani si ai inceput deja vaccinul antirabic de la prima muscatura ce este de facut?
Adica vaccinurile initiale actioneaza si asupra celei de-a doua muscaturi? ( a doua muscatura e mai mult o zgarietura)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sebian22 a răspuns:

Isi fac efectul inca 2 ani dupa ce ai facut vaccinurile... Deci poti sta linistit/a big grin have a nice evening!

| Banannie explică (pentru sebian22):

Ma gandeam ca daca din seria celor 5 vaccinuri mai am unul de facut nu sunt inca imuna. sad

3 răspunsuri:
| sebian22 a răspuns:

Ai facut deja 4/5 nu are ce sa mai afecteze si crede-ma am fost si eu muscat cand eram mai mic de 6 caini odata si a trebuit sa-mi faca 7 zile la rand cate o injectie in burta! In cocnluzie nici turbarea nu-si face efectul atat de repede cred ca mai ai timp sa-ti faci si al-5-lea vaccin big grinbig grin

| Banannie explică (pentru sebian22):

Aoleu groaznic de 6 ori. Multumesc mult pentru timpul acordat big grinbig grin