| ShowTim3 a întrebat:

Daca te straduiesti sa visezi, iti afecteaza acest lucru gandirea?
Adica ma gandesc la ce vreau sa visez, si daca adorm cu gandul la lucrul ala, dar meditez asupra lui cam o ora asa adormit in pat, visez acel lucru (de fapt, visez ceva, nu visez chiar acel lucru, dar visez ceva ce are legatura cu acel lucru ).
Am auzit ca mai sunt unii oameni in lume care chiar pot sa viseze ce vor (tot aproximativ ) si se spune ca de obicei visele au o unda de realitate, asta inseamna ca pot sa fac ce vreau? (Am des sentimentul de deja vu ) dar prefer sa zic ca e o coincidenta banala, dar cateodata ma simt chiar intr-un vis sau la ceva la care m-am gandit, si e straniu.
Mai multa lume poate sa faca asta? sau doar unii? (la inceput nu visam asa, dar am inceput sa exersez chesti asta si merge )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gigel68 a răspuns:

De ceva vreme nu am mai visat nimic.
au fost cateva nopti in care m-am trezit stiind ca am visat dar nu-mi aminteam ce.
in noptile alea bune, cand visam, in vis puteam face aproape tot ce vreau, puteam sa iau orice hotarare, nu puteam schimba peisajul si oamenii cu care aveam de aface, dar ii puteam ocoli. puteam construi/crea dupa cum vroiam eu.
ai reusit sa visezi dupa ce te-ai straduit? te-ai "ajutat" cu ceva? cum sunt visele? clare, colorate? sau sterse?
inca ceva, pana acum am avut un singur cosmar, un singur vis care a reusit sa ma sperie/trezeasca. dupa acela in orice cosmar reuseam sa ma descurc, eram un fel de chuck norris sau de ce nu mcgyver laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste Carl Jung.

| ioanaea a răspuns:

Hei.eu nu ma straduiesc sa visez adica ma straduiam sa visez deci ma gandeam la lucrul acela dar nu visam, eu visez cam o data pe saptamana si mi se intampla ce visez si spun date corecte ce se va intampla...si la mine nu ii deja vu, la tine nust e cam ca la mine doar ca eu nu ma straduies sa visez lucrul acela...il visez se intampla si gata, dar la tine, adica ai senzatia ca ai mai facut lucrul acela? sau l-ai mai vazut a doua zi sau dupa cateva zile? dar poate ai deja vu si de aceea nust ce sa zicbig grin sper sa te ajuttongue