| 1ce a întrebat:

Daca te tai intr-o tabla, dar totusi decat pe piele si nu iti da sangele, ai riscul de a face tetanos?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| flaviu1234 a răspuns:

Nu ...asta ar fi tot una sa te zgarii in sarma sau ceva de genu...de multe ori am patit asta si nu mi s-a intamplat nimicwinking

3 răspunsuri:
| ioana_9377 a răspuns:

Geo,nu.M-am taiat si eu dar nu necesita de facut tetanos.Mie mi-a curs sange dar nu. daca e adanc si curge mult sange, da e obligatoriu.

| lavi_3729 a răspuns:

Nu cred. din cate stiu trebuie' sa fie ruginit obiectu cu care te ranesti. dar pentru mai multe informatii cosulta mediculwinking funda?

| Narcis196 a răspuns:

Frate eu m-am taiat in sarma si tbla de nu stiu cate ori odata am avut intrat in talpa un cui si n-am facut tetanos si nuci la doctor nu m-am dus si uite cas sanatos si n-am nimica asa ca nu te teme nu vei pati absolut nimic