Da poti, daca osul gingiei nu este afectat se pot face implanturi, daca osul este afectat din cauza paradontozei, sau diabet, atunci unica solutie este proteza.
Eu ceam zis ca daca nu mai ai dinti deloc nici osul ila pe ce mai pui dinti falsi
Cel care a pus intrebarea nu a zis daca are si osul gingiei afectat, gingie retrasa nu stim asa ceva. O sa zica el daca vrea.
Ok!
mersi de informati!
Pe sotul meu ca sa isi puna 10 implanturi plus coroana la toata gura l-a costat doar materialele fara manopera medicului pentru ca e fratele meu cel care i-a lucrat 4500 euro, deci daca mai pui si manopera medicului sare de 6000 euro cred sau poate mai mult, nu stiu preturile
Decat sa scrii asa prostii mai bine taci.
Nu-s prosti pe ce fisezi dinti ia falsi! ia spune si ma duc in clipa asta si iti raspund la orce intrebare pusa pe TPU!
In gingie, pe pivot
Ce pivot!
eu nu lucrez in industria medicala!
Buna! Pai sunt multe metode. Trebuie sa mergi la un stomatolog. Depinde daca vrei toata dantura, sau un numar de dinti. Conteaza ce calitate vrei. Poate fi foarte costisitor daca vorbim de exemplu de dinti de portelan, de calitatea coroanei. Se poate ajunge si la 1400 per dinte. Sunt si preturi mult mai mici, dar calitatea si durata lor pe parcursul anilor va fi mai mica si vizual de obicei nu este chiar asa natural ca si o lucrare mai scumpa. Depinde si de doctor si de experienta pe care o are in spate. Deci, cel mai bine sa te duci la un cabinet si sa intrebi, iti va spune exact toate tipurile si toate modalitatile care se pot face.
Poti sa iti pui, dar dupa vreo jumate de an de la cadere
De simtit..nu simti nimic chiar si extragerea ii mai dureroasa
iar costu deja depinde de clinica.dar din cate tin minte ii in jur la 250 de euro implantu si 250 dintele
anibara72 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: