anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca tr sa merg la dentist pentru ca am o carie si ma doare si mi-e frica si cand simt mirosul de dentist dar is nevoita sa merg ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Asi fi rea daca ti-as recomanda sa iei ceva somnifere? Vei fi mult mai calma.

2 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Raspunsul e atat de simplu pe cat de greu ti se pare tie sa mergi la stomatolog... du-te... cu cat stai mai mult cu atat e mai greu de tratat dintele... cauta un stomatolog bun si comunicativ... prima vizita e mai greu... iar durerea poate disparea pe moment... rezolvare de la sine nici o afectiune nu are ...asa ca i-ati inima in dinti si du-te... crede-ma ca stiu cum e... zilnic ma intalnesc cu oameni la care le este rau numai cand aud de stomatolog...

assiris
| assiris a răspuns:

Pune-ti o masca de praf sau o batista in care sa picuri parfumul preferat si nu vei mai simti mirosul de dentist.