Ce medicament i-ai administrat?
imi imaginez ca paracetamol pentru copii solutie orala.
cate grade de febra avea?
acum sa iti explic putin cum sta cu bebe ca si eu am un bebe.
in primul rand ii dai paracetamol pentru copii daca are DOAR peste 38, 5 daca ajunge la 39, 5 chemi medicul acasa daca intarzie iei copilul si il duci la urgente
la 8 luni e normal sa ii iasa dintii cei de jos sunt primii doi si e normal sa faca febra sa planga sa nu aiba pofta de mancare ..de aia e important sa incercam sa il hranim cu orice i-ar placea lui bebe...pentru dintisori ii dam o frunza de ceapa verde ca sa o molfaie si ii atenueaza durerea, o bucata de fruct congelata.
cand ii ies dintisorii ar trebui si scaunul copiului a fi diferit de cel normal unii au diaree altii se constipa ...au gingia rosie in partea de jos.
acum sunt festivalurile de raceala si poate fi bolnav, il poate durea gatul urechiusele ..de aia trebuie sa il luam la doctor ca sa ne asiguram ca nu are vreo infectie la urechi sau nu are rosu in gat.
Este ft mic bebe si trebuie mers la medic inainte sa ii dam paracetamol pentru a vedea cauza fiebrei.
Eu sunt mama nu sunt doctor sa stii dar am si eu un bebe si imi pot da cu parerea
Inseamna ca ar trebui redus timpul intre pastile pana se termina tratamentul.
Nicu nu spune prostii..mai ales cand e vorba de un bebe.
adica vrei sa zici ca ar trebui sa ii dea copilului din doua in doua ore 5ml de paracetamol ca sa u ii mai cresca febra?
pentru informatia ta pe viitor FEBRA NU ESTE REA sau daunatoare..bineinteles daca trece de 38, 5 pe parcursul a 2 zile da trebuie administrat un paracetamol nu ASPIRINA ca aia nici nu s-ar mai trebui vinde din cauza sindromului reye.
Daca bebe ar avea un tratament de medic paracetamol de 8 in 8 ore si i-ar scadea febra lu bebe in 10 minute ca in 5 ore sa ii reapara febra ..nu credzi ca mai logic si mai normal, tinand cont ca este unTRATAMENT MEDICAMENTOS CARE SE ADMINISTRAZA LA ORE FIXE, trebuie administrat la ora fixata.
Okay sa spunem ca paracetamolul este administrat la nevoie(febra), si atunci trebuie sa respectam cele 8 ore dintre administrare.
Tu daca esti bolnav si iei frenadol si vezi ca ai incontinuare febra si ti-e rau iei ca nebunul pastile din doua in doua ore ca sa iti treaca? sau astepti ce putin 6/7 ore ca na noi suntem mari si nu patim nimic.dar un bebe e firav mic si persoane ca tine care nu cunosc si nu au experienta nu ar trebui sa opine!
Apoel_Andrey_1996 întreabă: