| Giuliano24 a întrebat:

Dacă un membru din familie are HIV și locuiește cu iubita mea in casa, pot lua și eu dacă ma sărut cu ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poti lua si tu accidental, prin atingerea obiectelor contaminate si nesterilizate.
De exemplu, daca aceluia care este bolnav i-a curs sange din nas si a atins clanta usii, sau obiectele sanitare la baie, contaminarea s-a produs si daca nu s-a curata imediat dupa el, sau corect, iar tu atingi acea clata sau la baie... sigur ca te poti contamina.
In plus, nimeni nu stie daca iubita ta nu este deja infectata si ea. Folosesc aceleasi cutite, foarfece samd.

| Giuliano24 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc, o sa închei situația asta cumva cu ea, nu vreau sa ajung sa fac așa ceva îmi e frica? vreau o viața liniștita, dar eu vreau sa știu dacă am luat microb ceva dacă doar am pupat o așa...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Giuliano24):

Numai o analiza de sange specifica de HIV, iti poate confirma sau infirma daca ai luat virusul, ca noi nu avem cum sa stim asta.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca membru ala iti reguleaza partenera fara prezervativ nu prinzi hiv prin sarut doar prin sex neprotejat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| Antopuff a răspuns:

Saliva nu transmite HIV. Se poate lua doar daca ai contact sexual cu o persoana infectata, ai transfuzii de sange sau daca acea persoana are o leziune care sangereaza si tu ai o leziune pe piele care sa vina in contact cu sangele persoanei infectate. In rest asta cu clanta mi se pare o situatie aproape imposibila daca tu nu ai leziuni pe piele prin care sa intre virusul.

| Mihail69 a răspuns:

Nu sunt doctor dar iti spun din ce m-am documentat si eu. Hiv pot sa il iei si prin sarut daca de exemplu are o gingie sparta cu rana deschisa.
Recomand sa folosesti prezervativul.

| Giuliano24 explică (pentru Mihail69):

Nu ne am sărutat gen sărut sărut, doar pupic pe buze nu stiu cum sa ți zic dar înțelegi tu, și mi am pus semne de întrebare de ce nu săruta și am aflat trebuie asta ca cineba din familie are... deci prin pupic normal dacă nu are sângerare la buze etc. nu se ia?

| Mihail69 a răspuns (pentru Giuliano24):

Da, e bine atat timp cat nu intrii in cont cu sangele ori vaginul ei neprotejat.

| Giuliano24 explică (pentru Mihail69):

Mulțumesc, nu intru deloc? dar faza e ca ea nu știu dacă are știu doar ca un membru al familie ei are, poate sa aiba și ea virus sau ceva? Adică pot sa iau de la pupic d asta sau de la saliva?

| mgtow a răspuns (pentru Giuliano24):

Mai bine cauta alta sanatoasa nu te mai speria atata

| Denysa0012 a răspuns:

Hiv este un microb foarte periculos și se ia foarte usor. Peste ceva timp apare S.I.D.A. de care nu mai poti scapa si....mori!
Este riscant