Nu neaparat. Daca nu suntem noi persoane specializate nu putem pune un diagnostic. Poate persoana respectiva a avut o experienta neplacuta, recenta care si-a pus amprenta asupra lui sau poate ca este stresat in legatura cu ceva si vrea sa se izoleze, poate este depresiv sau poate ascunde ceva. Sunt nenumarate motive si fiecare reactioneaza intr-un fel anume insa nu putem spune noi daca sufera de o boala psihica doar pentru ca se comporta altfel.
Faza ca nu isi mai aminteste poate ascunde ceva si necesita un control mai amanuntit.
Faza cu timiditatea e boala secolului si multi recomanda un psiholog bun.
Insa acesta nu face decat sa asculte si sa indrume persoana in cauza.
Ea nu o sa se schimbe peste noapte si schimbarea depinde numai de ea.
Unele proleme trebuie rezolvate le timp pana nu te rezolva ele si ajungi o leguma.
Apoi se face diferenta intre a trai si a exista!
Daca uita lucruri gen cum il cheama, cati ani are e o problema dar daca uita chesti care nu il intereseaza nu e o problema, pur simplu e antisocial
Da' de unde! si eu mai patesc ca habar nu am ce am facut sau ce am zis, ce am intrebat acum cateva secunde sau minute, daramite 2 ore!
sunt unii oameni retrasi, care prefera linistea, altii care sunt mai nebunatici si prefera sa stea la taclale, etc.
eu am asa o prietena si e super de treaba, dar se deschide prietenilor ei care sunt de treaba si cu care se intelege. nu se deschide oricarui strain. si deseori pateste si ea ca pur si simplu nu acora atentie lucrurilor minor, nesemnificative cu privire la ce a zis sau ce a facut, daca nu aveau nicio importanta.
asa ca nu cred ca e vorba de nicio boala.
tu mereu iti aduci aminte ce ai facut in ziua respectiva? wow, inseamna ca ai o memorie super buna!
connectedbylight întreabă: