| xyzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

Daca un prieten isi rade mustata la 13 ani, ii creste mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Doar daca este prieten cu tine.

| doctorandus a răspuns:

Nu, nu va creste mai repede ca doar gardul viu creste mai repede daca-l tunzi.

| Sofer a răspuns:

Da creste.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu, cresterea parului este derminata genetic, nu are nicio legatura cu ce folosesti ca sa te razi. Parul va parea mai des, dar nu va creste mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt pustiu asta intreaba de el rolling on the floor, dar foloseste expresia "un prieten" laughing) crede ca v-a prostit rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cat e mai mare cu atat creste mai incet. logic si normal sa creasca "mai repede" daca o "scurtezi" frecvent, in rest cred ca va fi aceeasi viteza de crestere si la maturitate

| NemNUZ a răspuns:

Da, dar daca el crede ca ii sta mai bine fara ea l-as sfatuii sa si-o rada. Acum na, nu prea mai e copil, toti barbatii se rad.

| unpustiobisnuit a răspuns:

Da

| MudvayneMurderer a răspuns:

Si eu aveam la 13 ani si imi statea naspa rau. La 14 mi-am ras-o si mi-o rad o data la 2 saptamani.

| StefaniaArdelean a răspuns:

Dap

| Catalinotelea a răspuns:

Nu...nu creste mai repede...te iei dupa toti nebunii? stiintific nu are nici o legatura