Bei mult cola, sprite? alcool? esti supraponderala? manci prajeli? merele nu sunt coapte bine si de asta poate fii
Nu îmi place Cola...alcool nu. Nu, am o greutate normală, chiar mă consider suplă. Încerc să evit prăjelile, dar cartofii prăjiți sunt prea buni pentru a fi refuzați...
Probabil ai ceva cu ficatul genetic sau de la cartofi prajiti, stres, nervi
Nu cred ca e de la ceai, nu cumva ai stat cam nemancata?
Si oricum, daca nu trece, du-te la un medic totusi sa vezi ce este, urmeaza sfatul lui RobertVasileAlexandrescu.
Scapi, stai linistita, n-ai nimic grav, cine stie ce o fi asa temporar. Daca ai stat nemancata nu mai sta, ca de acolo s-ar putea sa fie.
Ca sa slabesti trebuie doar sa ai mai putine kcal decat arzi, si slabesti, nu conteaza ce mananci.
De ex o dieta cu 1000-1200 Kcal/zi te ajuta decent sa slabesti fara sa faci foamea.
Da...dieta a devenit la un moment dat înfometare...
Pai vezi? Daca mai continui e posibil sa faci gastrita si ramai cu ea apoi. De acolo e, de aia te-am si intrebat, nu de la ceaiul ala.
Nu se slabeste asa.
știu...
Mda, opreste la timp infometarea daca nu vrei sa regreti toata viata. Asa a facut prietenul meu, s-a cuplat cu una prin 1995, s-a dus la ea acasa si au stat impreuna, dar nu manca, nu manca la timp, si dupa 1 an a facut gastrita, si acum are probleme, umbla cu pansamente gastrice, il doare stomacul tot asa, cand mananca n chestii.
Dar nu e cum zice colegul ca nu se stie daca mai scapi, du-te la medic mai repede si vei scapa, si la un nutritionist sa-ti dea o dieta echilibrata pentru slabit!
De cand te-ai infometat?
Am si eu probleme cu stomacul.Am arsuri, greturi chiar si varsaturi.Esti sensibila la mirosuri? De exemplu ulei incins, sau aburii de la mancare?
Da, sunt foarte sensibilă la mirosuri.
Ce varsta ai?
21.
Sensibilitatea ta la mirosuri este cauzata de ficat, poate ai si un inceput de gastrită dar ar trebui sa faci o endoscopie sa se stabileasca clar diagnosticul, poate fi si colon iritabil si atunci nu sti exact daca cauza este stomacul, sau ficatul sau toate la un loc.
Esti in aceeasi situatie ca si mine.Am un disconfort, simt ca sunt pe mare si imi face stomacul varza, simt ca imi vine sa vomit continuu, cand mananc simt ca nu ma satur.
De fapt, de mică am observat că am mirosul bine dezvoltat...dar da, sunt perioade din lună în care e parcă exagerat, nu prea suport nimic. Colon iritabil mai mult ca sigur, din păcate.
Acestea sunt genetice semeni cu mama ta sau tatal tau, sunt moștenite genetic. Sanatate.
Mama frate si eu am avut la fel eu iti recomand sa te duci la doctor poate evolua intr o situatie mai grava aceasta problema deficitara, recomand cu multa sinceritate vizita unui doctor, multa sanatate sper sa treci peste asta nu stiu daca o sa mai scapi aia e...
Mulțumesc...cred.
Carmen133 întreabă: