| ile a întrebat:

Daca urmez tratamentul naturist al domnului Valeriu Popa, pentru hipotiroidie, aceasta boala se trateaza sau doar se amelioreaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsul este cu siguranta NU NU NU.

3 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Ce zice domnul Valeriu Popa? Sau mai degraba cine va recomandat tratamentul? Tratamentele naturiste daca sunt luate suficient de multa vreme * pentru ca au efect in timp, pot sa amelioreze (in cazuri mai grave) sau sa trateze in cazurile usoare. Totusi e bine sa intrebati...

| didona a răspuns:

Nu cred ca se trateaza, ci dimpotriva. Eu am tinut un regim asemanator, cu cruditati si putine calorii iar boala s-a accentuat, datorita demineralizarii organismului. Mai mult, am facut si noduli tiroidieni. Dar m-am tratat cu produse naturale si acum sunt bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hipotiroidia se trateaza cu succes prin reflexoterapie.

Întrebări similare