| florina95 a întrebat:

Daca voi merge sa`mi fac ecograf se va vedea daca mai sunt virgina sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se vede la ecograf, dar este important sa-i spui medicului dinainte daca esti sau nu activa sexual.

| Maariiaa a răspuns:

Bună,

La ecograf nu se poate vedea acest lucru,dar dacă te duci la ecograf trebuie să îi spui medicului.
Nu este nici o rușine,până la urmă toți facem acest lucru,ori mai devreme, ori mai târziu.
La ecograf te duci să îți vezi bebelușul, ce sex are.

| Teo a răspuns:

Ecograful se foloseste sa vezi copilul cand este in burta ta.Prin ecograf doctorul iti spune daca e baiat sau fata.Ginecologul e cel care vede daca mai esti sau nu virgina.Ecograful nu are nici o treaba cu asta.

| JustMeCata a răspuns:

Nu, la ecograf din cate știu se vede numai dacă ești gravida.

| liviufirst a răspuns:

Depinde de tipul de ecografie.In cazul tau, banuind ca te duci la un control ginecologic(pentru ca poti face ecografie si organelor interne)medicul are doua optiuni:pe cale transabdominala (ecografia deja binecunoscuta de toti) cit si pe cale transvaginala. Daca se realizeaza si metoda a doua, te-ai "ars". Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se va vedea daca esti insarcinata.nu e de ajuns?

| Windswept a răspuns:

Nu.Doar daca esti insarcinata. Ceva imi spune ca ai cu putin sub 18 nu? Daca nu in fine.

| florina95 explică:

Stiam ca ecograful se face cand esti insarcinata dar eu fac pentru altceva ecograful.pentru ovare. oricum multumesc mult