| Jay1 a întrebat:

Dar pacienți vindecați de coronavirus COVID-19 pot răspândi boala în continuare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se pot reinfecta daca trage de la un contagiat dar cei vindecati nu au cum sa raspandeasca virusul

| Sofer a răspuns:

Dacă ai fost infectat cu covid și ai fost vindecat nu te mai infectezi înca o data.

| suntserios a răspuns (pentru Sofer):

Iauzi....doar ca realitate te contrazice. Au fost numeroase cazuri de reinfectare

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Https://www.google.com/......ts-say/amp

| Holiday a răspuns:

Da, daca baga degetul sau altceva in gura unei persoane infectate cu Covid 19 si dupa putin timp in gura altuia.

Matei 15:11

| Lioana a răspuns:

Parerea mea e ca nu scapa nimeni de virusul asta. Cine nu l-a luat inca il va lua pana la urmă. E prea contagios. Nu dispare el asa usor si lumea nu se va izola la nesfârșit. Ca vom lua virusul de la un vindecat, de la un asimptomatic, de pe lucrurile atinse, sau pur si simplu din aer, nu are importanță.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum o poare lua din nou chiar dacă a fost vindecat!
Si dacă e vindecat complet, nu. Doar dacă îl mai ia odată.

| Katona_Claudiu_1999 a răspuns:

Păi eu cred că dacă s-au vindecat nu mai au cum să răspândească virusul, decât dacă s-au reinfectat

| UnNume1 a răspuns:

Da, timp de 3 zile.

| suntserios a răspuns (pentru UnNume1):

De ce 3 zile si nu 14?

| ElenaO a răspuns:

Dacă ai avut și ai fost vindecat o poți avea din nou.

Întrebări similare