Dumnezeu ne-a dat viata ca sa o traim nu o sa irosim mai ales ca este foarte scurta. Cum spune bunica mea, canta mai bine zis : Viata e frumoasa daca stii sa o pretuiesti. Lumea este plina de lucruri frumoase, cand vezi natura, tehnologia din ziua de azi, parcuri, munti etc. tot ce ne inconjoara te simti norocos ca traiesti pe acest pamant. Ok, exista si experiente rele dar pana la urma orice om are asa ceva. In viata ni se intampla si lucruri bune si lucruri rele. A da, si iti recomand filmul "The secret". Este vorba despre legea atractiei adica daca iti doresti ceva si speri se va intampla. Il gasesti online pe net .
Dumnezeu ne-a dat un dar, acest dar este, viata.Ne-a dat-o ca s-o traim. Avem o cruce de dus pana cand vom muri.Un om nu ar vrea sa vada ce i se va intampla in viata, cati copii va avea prin cate va trece? Orice om isi doreste acest lucru si fiindca Dumnezeu ne iubeste prin acest dar, el ne lasa sa descoperim lumea aceasta cu greutatile ei. Fiecare om trece prin probleme indiferent daca acestea sunt grave sau minore.Fiecare om are un noroc in viata de a castiga ceva mai valoros.Fiecare om are in viata si zile frumoase. Dumnezeu vrea sa ne invete pe noi oameni si sa pretuim personele apropiate pe care le avem.In viata nu prea conteaza obiectele pentru ca nu o sa le luam in mormant cu noi.Un motiv pentru care omul ar merita sa traiasca este tot acest pamant care trebuie si el ingrijit. Oricum, asa cum este viata, cu bune, cu rele merita sa o traim petru ca niciodata nu stim cand vom muri.
Pentru a indeplini un scop, un vis. Si mai ales pentru a te distra in acest luuung drum catre indeplinirea scopului ales.
Dumnezeu ne-a dat in dar, viata.si trebuie sa o traim,indiferent de e mai cu bune, sau rele.dar, prefer sa-mi traiesc viata la maxim.pe sistem.
Dumnezeu ti-a dat viata, doar Dumnezeu are dreptul sa ti-o ia. Daca Il cauti cu adevarat in inima ta o sa-L gasesti. Cere-I ajutorul si vei vedea ca o sa te ajute. Si sa nu uitam, Dumnezeu lucreaza in timp. Fiecare dintre noi are un scop in viata, gaseste-ti scopul. "Vreau sa stiu cum gandeste Dumnezeu, restul sunt detalii mai putin importante"
motivele pentru. care traiesc eu.
Nu m-am gandit niciodata pana acum la un "numar" de motive dar am sa incerc.
Cel mai important motiv este ca iubesc viata, asa cum este ea, cu toate rahaturile care ni le scoate uneori in cale.
Al doilea motiv este ca mi-am facut anumite planuri si mort este mai greu sa mi le indeplinesc
Al treilea (la care sinucigasii nu prea se gandesc) este suferinta provocata celor din jur. Probabil ca sinuciderea este un lux pe care ar trebui sa si-l permita doar cei absolut singuri.
Dumnezeu ti-a dat viata, doar Dumnezeu are dreptul sa ti-o ia. Daca Il cauti cu adevarat in inima ta o sa-L gasesti. Cere-I ajutorul si vei vedea ca o sa te ajute. Si sa nu uitam, Dumnezeu lucreaza in timp. Fiecare dintre noi are un scop in viata, gaseste-ti scopul. "Vreau sa stiu cum gandeste Dumnezeu, restul sunt detalii mai putin importante"
motivele pentru. care traiesc eu.
Nu m-am gandit niciodata pana acum la un "numar" de motive dar am sa incerc.
Cel mai important motiv este ca iubesc viata, asa cum este ea, cu toate rahaturile care ni le scoate uneori in cale.
Al doilea motiv este ca mi-am facut anumite planuri si mort este mai greu sa mi le indeplinesc
Al treilea (la care sinucigasii nu prea se gandesc) este suferinta provocata celor din jur. Probabil ca sinuciderea este un lux pe care ar trebui sa si-l permita doar cei absolut singuri. Sper sa te ajut. te pup pa`pa funda
Trebuie sa traiaska pentru el insasi.
trebuie sa traiaska de asemenea pentru altcineva, pentru acel care poate cu ajutorul lui, va deveni fericit.
omul traieste PT CA DUMNEZEU IA DAT VIATA.OMUL TRAIESTE PT OMUL KARE IA DAT VIATA.PT MAMA.si TATA
Distractie
Tehnologie
Gagici
Fotbal (sau alt sport)
Prieteni
Bunuri(case bani masini)
Viata-i scurta si merita sa o traiesti
Viata trebuie traita deoarece existi. Trebuie sa inveti sa privesti lucrurile frumoase din viata cum ar fi iubirea chiar daca suferi sti ca ai simtit dragoste la un moment dat fata de cineva. Suferinta, suferi dar sti si inveti sa apreciezi binele din viata ta. Viata de cele mai multe ori nu este apreciata deoarece tineri si oameni in general privesc doar partea intunecata a ei, iar acest lucru este gresit in viata avem parte de bune si rele depinde doar de noi daca vom fi instare sa le interpretam si sa traim cu ele. Cred ca acestea ar fi motivele unui om pentru a trai pentru ca daca ne gandim viata uneori poate fi mult mai infricosatoare decat moartea. Dar nu ai ce face o data ce te nasti esti marcat sa traiesti sa suferi si sa mori!