| cosmin23a a întrebat:

Dati-mi niste detalii despre operatia de polipi: cost, metode, recuperare, absolut tot ce stiti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| RadioactiveUranium a răspuns:

Nu mai stiu cat costa mie mi s-au scos si amigdalele si polipi.La polipi te doare nasul si limba tare cu cat esti mai mare cu atat durerea este mai puternica.Eu am stat cam 2 zile.Eu avand si amigdalele scoase atunci scoteam sange pe gura fiindca mi se curata rana si ma durea ingrozitor in cap si urechi nici nu puteam respira asa pana nu mai pot doar un pic cred ca din cauza polipilor caci ma durea ingrozitor in ureche si o ameteala puternica cred ca din cauza anesteziei. Funda?happy bAfTa

| RubikSD a răspuns (pentru RadioactiveUranium):

Da. Imi amintesc ca si eu vomitam sange... straight face

| RadioactiveUranium a răspuns:

A a si cu sala de operatie sa nu iti fie frica nu o sa iti faca nimic naspa.Deci sa nu iti fie frica. Evident daca esti copil parinti nu o sa mearga cu tine pana in sala de operatie. Dupa o sa iti puna o masca pe cap care iti acopera doar gura si nasul si o sa bage un gaz cu un miros intepator dar o sa adormi repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite aici,
http://adevarul.ro/......index.html
Te pup!

| RubikSD a răspuns:

Fii atent. Eu am facut operatia asta cand eram mic (aveam vreo 6 ani) la un doctor de la Craiova. Tot ce imi pot aminti este ca m-au pus sa ma intind pe un pat si sa numar pana la 30 cat stateam cu o masca pe fata. Dupa eram adormit. Nu am simtit nimic.
M-am trezit in salon, in pat, si tin minte ca am vomitat de cateva ori. Cam atat.
Nu e dureroasa, asta clar. Pot spune ca la cat ma imbolnaveam cand eram mic, acum nu mai am probleme.