Cel mai eficient mod de a slabi este, pe langa alimentatia corecta, sa faci jogging.Ai putea sa alergi in fiecare dimineata sau dupa-amiaza cate 30-45 de minute,si in privinta alimentatiei, incearca sa nu mananci carne decat o data pe saptamana, sa nu mai mananci paine si mananca cat mai multe fructe si legume.De asemenea,nu mai manca ciocolata, cand ai pofta de ceva dulce mananca miere sau un fruct.
In loc ca la micul dejun sa mananci un sendvis sau batoane cu ciocolata, mananca cereale integrale cu lapte. Sportul ajuta foarte mult asa ca nu neglija acest aspect.
Bafta!
1.Vei slabi cu ajutorul indiciilor de mai jos.
2.Incearca sa faci exercitiile acestea.Sunt foarte bune.http://www.eva.ro/......33311.html
3.Nu trebuie sa maninci fast food-uri, sau mincare ce contin multe calorii(chipsuri, snacks)
4. Urmeaza acest meniu:
Mic dejun
250 ml suc de legume
2 buseuri cu legume
Cafea decofeinizata sau ceai decofeinizat cu lapte degresat si indulcitor de zahar
Gustare de dimineata
1 felie de branza mozzarella cu continut redus de grasime
Pranz
Piept de pui la gratar cu salata verde
2 linguri de sos vinegreta cu otet balsamic (otet aromat din Italia; se gaseste in comert si in Romania) sau alt sos pentru salata fara zahar
Gustare de dupa-masa
Telina umpluta cu 1 triunghi de branza topita, cu continut redus de grasime
Cina
Somon la gratar cu rozmarin
Sparanghel fiert la abur
Salata mixta (diverse verdeturi, castraveti, ardei, rosii)
Ulei de masline si otet dupa gust sau 2 linguri de sos de salata fara zahar
Desert
Crema de urda cu vanilie.
Sau daca vrei acesta este un alt meniu:
Meniu 1
Mic dejun: 200 ml de fructe proaspat, doua tartine cu 50 g branza degresata
Pranz: 200 g ton la cuptor cu 100 g salata verde si doua linguri de sos vinegreta, 200 g salata de teline cu mere si morcovi, un mar
Gustare: 150 g cirese
Cina: 150 g piept de pui la cuptor cu un ardei si o rosie la gratar, o felie de paine prajita.
Meniul 2:
Mic dejun: un ou fiert, doua felii de muschi de porc, un ardei gras umplut cu morcov ras
Pranz: 200 g pieAnunturi Google
pentru de curcan la gratar, salata de ton cu porumb si patrunjel, 100 ml iaurt degresat
Gustare: 50 g suc natural de fructe
Cina: 200 g muschi de vita la gratar, salata dintr-o rosie, un castravete si un ardei gras
Meniul 3:
Mic dejun: un ou fiert, doua felii de sunca de curcan, o felie de paine prajita
Pranz: 250 g piept de pui, 50 g branza mozarella degresata
Gustare: 50 g iaurt degresat
Cina: 150 g ciuperci la gratar, 100 g crema de branza degresata cu 50 g de masline negre.
Fundita?
Pai incearca niste abdomene putin joking alergat... sau cu bicicleta dar de sport un casa daca nu ai imcearca ce am scris mai sus cu mancarea nu manca dulciuri, grasimi,cartofi, paine mai putina, paste nu manca, prajel mai rarut ar trebui sa manaci salate, peste, pui, fructe, legume, soia ori ce in afara de ce am scris eu sincer am slabit nu prea am macat bine eu tin si un regim pentru ficat si de aia apropo si fara sucuri apa plata sau sucuri naturale facute in casa sper ca te -am ajutat sucees la slabit!
Vlalslsl întreabă: