anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati-mi si mie niste adrese de farmacii din Bucuresti de unde pot achizitiona un sapun Clerasil! (dar sa stiti sigur ca voi gasi)Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Clerasil-ul este cea mai mare minciune inventata impotriva cosurilor.Am folosit sapun din acela si mi s-a umplut fata sebum si in timp au aparut si mai multe cosuri! Eu zic sa lasi cosurile sa treaca de la sine si sa nu folosesti tot felul de tampenii precum toate produsele marca Clerasil! acum, tu faci ce vrei, dar o sa ai de suferitsad...

1 răspuns:
| ioana08 a răspuns:

Clerasil am folosit si eu dar sapun... a fost excelent... dar am auzit ca nu se mai fabrica...asea ca nu stiu daca mai este ceva de la clerasil poate difeite creme sau nu stiu... dar sapun nu s mai fabrica... u ce cauti...rasp la orice intrebare... si sa iti mai dau ceva lucruri daca este nevoie acum folosesc o crema "crema sebo -reglatoare purificatoare" firma "gerovital plant" poate merge si la tine...la mine una functioneazabatting eyelashes