| Idwbma a întrebat:

Dați-mi vă rog sfaturi cum mă pot abține din a mânca sau a mă gândi la mâncare. Am încercat diferite aplicații dar toate eşuează la un moment dat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Alicezzz a răspuns:

Iti ocupi timpul, faci diverse chestii si iti impui mai ales daca esti la dieta!
Daca vrei sa te abti, bei apa, consumi mai multe legume gatite low fara ulei, mananci proteine care sunt satioase etc. Fara dulciuri, prajeli, paine si altele mega bogate in kalorii!

| Simpatic a răspuns:

Nu ai nevoie de aplicatii si smecherii ci de tine, de vointa si punct
Insa nu te infometa este periculos
Eu am saptamani cand mananc de 2 ori pe zi si nu de 3 cum fac in restul
Am reusit la nevoie sa pierd in greutate destul de mult, mai ales ce pusesem in carantina covid
Insa sunt persoane care nu pot slabi pentru ca au si probleme medicale, acestora le recomand sa mearga la medic sa faca analize sa tina un regim conform cu problemele lor
Evident ma refer la medic nutritionist dar dupa caz unde exista afectiuni se merge si la alti medici precum endocrinolog sau orice alta afectiune mai exista

| Standt a răspuns:

Cauti alte activitati.
Lucrezi ceva, inveti, faci miscare afara, etc. Daca stai degeaba, mananci.