| Tedybear a întrebat:

Dau funa. Am nevoie sa-mi ziceti : 1. ce pastile sa iau(de la orice farmacie) ca sa slabesc. 2.ce sa fac sa-mi creasca parul mai repede? 3. ce sa fac sa mi se deschida parul la culoare(fara vopsea)? 4.ce sa fac sa nu mai am cosuri(deloc)? 5.stiti vreo solutie pentru albirea dintilor(am fost la medic si el a zis ca e culoarea naturala[dar nu alb]) poate ma ajutati voi. Multumesc, astept raspunsurile!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| xButterflyxX a răspuns:

Buna,nu iti recomand pastilele de slabit, posibil sa aiba efect pe moment, dar vei pune mai multe kilograme pe tine, cel mai bine iti recomand sa tii un regim, il poti personaliza dupa programul tau/timpul tau.Asadar,trebuie sa ai 3 mese pe zi, cu cate 2 gustari,pentru gustari poti consuma fructe,iaurturi degresate,nuci, migdale.
Daca consumi paine, o poti inlocui cu cea de secara, neagra sau graham, daca nu o poti exclude.De asemenea, hidratarea este foarte importanta, asa ca trebuie sa bei cel putin 2l de apa pe zi.
Pentru o reusita mai buna si chiar mai rapida, iti recomand sa faci putin sport, daca nu obisnuiesti sa faci sport, poti incepe cu 15-20 de minute pe zi si sa cresti,pe masura ce observi ca poti mai mult.
Legat de cresterea parului,asta depinde de alimentatia ta,de corpul tau,depinde de la persoana la persoana,cred ca este mai bine sa-l lasi sa creasca in ritmul sau.
Pentru a nu mai avea cosuri: incearca sa nu-ti mai pui mana pe cosuri,deoarece le poti infecta; spala-te dimineata si seara pe fata cu un sapun antibacterian pentru a-ti dezinfecta fata(in cazul in care sapunul nu-ti usuca fata); totodata,nu stoarce cosurile,fiindca poti capata mai multe,iar ele trec mai greu, o data ce le-ai stors.
In legatura cu albirea, auziseram de metoda cu bicarbonatul de sodiu si lamaia, nu am incercat-o, nu stiu cat de eficienta este.Insa poti incerca sa te speli regulat pe dinti, dimineata si seara, sunt sigura ca vei vedea o imbunatatire.
Sper ca te-am ajutat!

| Tedybear explică (pentru xButterflyxX):

Mersi mult, mai astept raspunsuri, si sa stii ca sport fac volley de performanta in fiecare zi(chiar si in vacanta) cate 3 ore(dar am vrut sa incerc ceva sa zicem mai usor.)

| bogz a răspuns:

Daca vrei totusi sa iei ceva de slabit si sa faci in acelasi timp sport se numeste l-carnitin nu are efecte secundare si il iei inainte sa faci sport il gasesti pe site-urile de suplimente alimentare.De la pastile iti dai organismul peste cap de la astea nu crede-ma.

| Marius1985 a răspuns:

Pentru albirea dintilor asta: http://track.ibright.ro/product/iBright/?pid=134&uid=1419 Pentru slabit natural si sanatos asta: http://track.acaiberry900.ro/product/AcaiBerry-900/?pid=129&uid=1419 este produul cu care a reusit sa slabeasca Oprah.