anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau fund!
Ce reteta naturala imi recomandati prentru cosurile de pe fata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Arthiom a răspuns:

Lotiune tonica, folosesti un disc demachiant imbibat cu lotiune tonica si te speli cu el pe fata seara (asta dupa ce te-ai spalat pe fata cu apa). Evita sa te speli pe fata cu mult sapun, foloseste apa simpla. Cosurile apar in urma inflamarii glandelor sebacee, cu cat de speli mai mult si mai des pe fata cu sapun (si elimini sebumul secretat natural) cu atat ele vor tinde sa produca mai mult.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu vreau "fund"...laughing

| Arthiom a răspuns (pentru anonim_4396):

Vad ca a observat si altcineva deci eu nu mai zic nimic laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Funda! laughing

| Arthiom a răspuns (pentru anonim_4396):

Lotiune tonica, folosesti un disc demachiant imbibat cu lotiune tonica si te speli cu el pe fata seara (asta dupa ce te-ai spalat pe fata cu apa). Evita sa te speli pe fata cu mult sapun, foloseste apa simpla. Cosurile apar in urma inflamarii glandelor sebacee, cu cat de speli mai mult si mai des pe fata cu sapun (si elimini sebumul secretat natural) cu atat ele vor tinde sa produca mai mult.

| Mihai007005 a răspuns:

Amesteca într-un pahar sau într-o cană zeama de lamaie si o linguriță de bicarbonat de sodiu și dati dimineata si seara. Am gasit-o prin comentarii la o postare de-a lui Bogdan Hriscu, cica ar merge si cica ar fi si pentru albirea dintilor happy. Poate te ajuta big grin