Pai mai, adica a manakato... sa isi inceapa viata sexuala asa devreme. Nu e rau deloc, dar sa nu faci exces la varsta aia frageda, pentru ca organismul este pregatit doar de la 18 ani... Nu va duceti la doctorul de familie, dar pune-o sa ia ceva, medicamente, un calmant ceva. Daca tot o mananca, si i se umfla mai rau clitorisul, va duceti la un doctor, nu neaparat ala de familie. Pac la spital, "buna ziua vrem sa vb cu un doctor care se ocupa de boli sexuale" si ala va rezolva, dar mai bine luati si 200-300 de mi la voi ca daca e spagaar.
Daca a facut fara prezervativ, s-ar putea sa fie cam grav, ca cine stie, baiatu o fi avut vreo boala. si trebuie neaparat dusa la doctor.
Chiar si daca au facut cu prezervativul, boala se poate lua, dar mai greu. Poate o fi doar un fel de "alergie", pentru ca este prima data, si este si la varsta asta frageda. Mai stati 1 saptamana, sau 1 saptamana jumate, si daca tot asa continua, va sfatuiesc sa va duceti urgent la doctor nu cer funda, am rasp pentru ca mi-e mila sa aud asa ceva, grav.
Are o infectie cu transmitere sexuala. Poate sifilis, dar mai probabil blenoragie sau trichomonas. Partenerul ei era bolnav, a mintit-o si nu si-a facut analizele obligatorii si nu au folosit prezervativ.
Sa discute urgent cu parintii ei si sa ajunga la ginecolog. Medicul de familie nu are nici o treaba, ci ginecologul. Ii trebuie tratament urgent, altfel la varsta ei poate face complicatii severe.
In primul rand...nu va inteleg de ce puneti intrebari de genul asta in numele altcuiva? e logic ca nu e vorba despre o prietena ci despre tine de unde sa stii tu ca e de 5 ori mai mare? ai controlat-o? Nu inteleg de ce nu iti asumi faptele, vorbeste in numele tau nu inventa fel de fel de personaje
Si acum reaspunsul: Du-te la doctor, nu inseamna ca daca mergi la doctor parintii tai vor afla, nu te du la cel de familie daca ti-e frica...
P.S. probabili imi veti da STUPID la raspuns dar nu imi pasa, ce sa fac daca pe unii dintre voi nu va duce capul sa va dati seama ca e vorba de ea, nu de alta prietena
3 ori pe saptamana? :O:O frate, ineleg ca ii place, dar chiar asa? macar a facut-o cu acelasi baiat? a facut-o protejat?
Acum...daca i-a placut, i-a trebuit... e vina ei la 15 ani e inca copila ce ii trebuie acum Macar putea sa se informeze mai intai. Stii cum e "curiosii mor repede" cred ca are o infectie sigur sa caute pe net despre asa ceva si sa se duca la farmacie sa-si ia creme sau ceva
Deci pentru toata lumea...e sora mea! nu sunt eu.nu vad dc mi'as ascunde identitatea...si asa nimeni de aici nu stie cine sunt eu.asa ca raspunde'ti la intrebare si atat
@Azalea: oare? e cea mai buna prietena a mea.si suna putin cam ciudat sa zic ca e sora mea.Adica e si naspa sa vorbesc despre asta.Si cum am zis...imi asumam faptele, mai ales ca aici nimeni nu stie cine sunt de fapt...
@Azalea: oare? e cea mai buna prietena a mea.Plus ca imi e putin ciudat sa zic ca e sora mea, poate se interpreteaza...Si,cum am mai zis: Mi'as asuma faptele, fiind oricum nimeni nu stie cine sunt de fapt
Pentru "prietena" ar fi mai bine sa se duca la un medic ginecolog. Nu are cine sa afle pentru. ca medicul nu are voie sa divulge astfel de informatii. Depinde cu cine a inceput viata sexuala. Poate fi o boala venerica sau o ciuperca. Nu e de joaca, fuga la medic.
baaa3466 întreabă: