anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda! As vrea sa stiu cu ce as putea sa ma dau [spray/stick] sau sa ma spal [in afara de apa si sapun laughing] ca sa nu mai transpir asa de tare... Vara transpir cam mult si nu pot sa port bluze mai deschise la culoare, si e cam nasol doar mai inchise la culoare sau ceva pe deasupra. Dau funda tongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Transpiratia e un lucru normal, ca difera de la om la om e partea a2a. singurul lucru pe care il poti face e sa te dai cu antiperspirant(spray). desi doctul meu de familie a zis ca daca te dai zilnic cu el poti avea probleme ca inhibi o functie normala a corpului. in afara de asta nu cred ca exista alte medote. eventual dusuri din 2 in 2 ore

| PetreConstanta a răspuns:

Du-te la doctor Se rezola

| princess a răspuns:

Pai ia-ti un deodorant in spray care nu pateaza hainele si e rezistent 24 ore, cred ca rexona e cel mai bun thinking