| Quanah a întrebat:

Dau funda! Buna. Am nevoie de ajutor. De vinerea trecuta ma tot doare capul [ cam prin zona T ]. Am fost la doctora de familie, insa era in concediu. Mi-a dat asistenta trimitere la ORL, la spital. Am fost in aceeasi zi acolo, si mi s-a spus ceva de Cefalee si Rinita nu stiu de care straight face. Mi-a dat o reteta unde 2 dintre cele 4 medicamente sunt pentru alergii. Am luat tratamentul, inca il iau. Dar capul ma tot doare...

Precizez ca ma doare capul prin zona fruntii, si durerea coboara pe nari. Simt ca-mi explodeaza vasele de sange din nari straight face... Nu mai spun ca atunci cand ma pun in pat, nu-mi gasesc pozitie sa dorm din cauza durerii... Va rog, raspundeti doar cei care sunteti mai documentati si nu aveti chef de raspunsuri banale. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| YouNoob a răspuns:

Daca durerea este insuportabila, apeleaza rapid serviciul urgente.
Cel mai periculos ar fi sa ai o infectie a sinusurilor, iar acestea sunt foarte apropiate de ochi si creier... nu e deloc de glumit cu asa ceva.

| Quanah explică (pentru YouNoob):

Chestia e ca ma doare mai mult pe partea dreapta a nasului... Mama spune ca e de la curent (adevarul ca am stat putin in curent.). Daca pun mana pe frunte si apas putin, ma dor narile straight face

| YouNoob a răspuns (pentru Quanah):

Pai durerea pe care o resimti cand palpezi zona e normala, iar tratamentul primit este de asemenea ok.
Ideea e ca nu v-a trece peste noapte, tine tratamentul si vei observa ca durerea se v-a ameliora si v-a disparea.
Daca continua sa te doara dupa tratament, sunt sigur ca nu il iei de mult timp, atunci du-te din nou la medic, dar la urgenta.

Il iau de luni. Imediat imi termin pastilele, si durerea tot nu trece. Cateodata ma doare foarte rau, cateodata mai deloc. Iar tratamentul. Nu-si prea face efectul.

Eu iti spun sa nu te panichezi daca durerea nu e acuta.
Ia tratamentul si o sa vezi ca o sa treaca.
Daca durerea era acuta si non stop atunci era ceva diferit, in cazul de tau in mod categoric poate fi de la curent

Sa speram ca o sa-mi treaca. Dar mi-e frica sa nu fie meningita! straight face

Simptomele la meningita sunt putin diferite, trebuia sa ai si febra, probabil gatul intepenit sa ametesti si sa vomiti...

Febra nu am, gat intepenit mai rar, ameteli am cateodata. De vomitat, nu vomit...

Pai nu e meningita happy
Daca vrei sa te asiguri 100% poti face o punctie lombara la un spital

12 răspunsuri:
| elenuyzy a răspuns:

Te-ai gandit ca se poate sa fie si de la ochi. poate iti trebuie ochelari. eu imi dau seama ca dioptriile mele nu mai sunt bune, atunci cand ma doare capul o perioada mai mare de timp. si tot in zona fruntii.

| Quanah explică (pentru elenuyzy):

Nu am probleme cu ochii. Am purtat ochelari cat am fost mica, iar acum vad destul de bine.

Răspuns utilizator avertizat