anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

(DAU FUNDĂ) Bună seara! Am o problema pe care nu am băgat o în seama, din cauza cariilor am pierdut în partea de sus în stanga al doilea premolar, iar în partea dreapta al doilea premolar și un moral, se poate corecta folosind un aparat dentar? Pentru a acoperii spatiile dintre dinți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| G777 a răspuns:

Nici o sansa sa umpli spatiile ramase, e nevoie de implant

| Mmn a răspuns:

Ai mai multe variante: un kemmeny, o lucrare cu punte, implant. Nu prea ajuta aparatul dentar sa umple spatiul a 2 dinti

| Dima_Alin_1998 a răspuns:

Nu prea cred ca cu un aparat dentar poti repara asta, ar fi un razboi in gura ta daca ai vrea sa faci asta. Prin asta eu zic ca se poate ajuta strungareata, nu dintii lipsa. Mai bine ai strange bani si ti-ai pune niste 'dinti' si-ti recomand vizite mai dese la doctorul stomatolog si ingrijirea dintilor, daca nu prea o faci.