Fa-ti un sumar de urina si o urocultura. La Directia de sanatate publica din orasul tau, se lucreaza serios la ei. Cauta pe net instructiuni inainte de urocultura. Si, mereu sa bei apa, in pauze
Nu, nu este o boala grava decat daca e constanta treaba si daca ai dureri de vezica sau sub testicule. Nu stiu ceea ce mananci. Incearca intr-o zi sa nu consumi sucuri (Coca/Pepsi), sa nu consumi mancare condimentata gen Shaorma sau condimente pentru cartofi prajiti/vegeta. Mentine hidratarea, nu poti sta 8 ore fara sa bei nimic. In ziua respectiva consuma salata si carne prajita fara ulei sau deloc. Daca continua situatia vorbeste cu parintii sau mergi la medic singur, nu stiu ce varsta ai. Daca nu prezinti dureri sau diaree in acelasi moment cu urina portocalie nu e nici o problema grava vazand ca ai zile cand totul e ok transparent. Stai linistit/a.
Am 16 ani si nu mai beau sucuri de vreo luna. Nu am nici durerei si nici diaree.Este pur si simplu o urinare normala doar ca e portocalie cand nu beau apa pentru mai multe ore
Treaba e ca am racit acum o saptamana fix cand a inceput chestia cu urinarea si acum o zi/2 mi s-a dus, dar pana ieri am luat tagrenim si coldrex, azi nu am mai luat.Si mi-a spus cineva ca ar pute fi si de la ele. Dar azi nu am mai luat si tot s-a intamplat cand nu am baut apa.
Bianca292006 întreabă: